Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track pannebånd

Produkt-ID: 10213

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track pannebånd
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track pannebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår nye Back on Track pannebånd i polar fleece, laget av Welltex dekker godt rundt ørene på de kjølige vinterdagene. Passer for alle aldere og grunnet unisex passform er dette et må-ha-produkt denne vinteren. En flott julegave eller goodiebag-presang!


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott for vintervær!
0 Likes

Kraven er stilig, materialet er av høy kvalitet og definitivt varmt om høsten og vinteren. Kraven er godt egnet for jogging, men ridehjelmen må være en størrelse større enn normalt for å få plass under den. Størrelsen S var passende for 57-58.

dyrt
0 Likes

altfor dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt

Tommel opp
0 Likes

Fin passform og behagelig å bruke. Funker også godt under hjelm.

Beste pannebånd rundt!
0 Likes

Jeg kjøpte dette pannebåndet tidligere i år i løpet av de siste dagene av vinteren fordi det andre pannebåndet mitt gikk slitt. Jeg glemte å skrive en anmeldelse. :( Dette er en av de beste pannebåndene! Jeg må være forsiktig når jeg får pannebånd fordi noen av dem klemmer hodet mitt og jeg slutter med å få hodepine. Med dette pannebåndet trengte jeg ikke å bekymre meg for noe av det! Normalt de bare kommer i en størrelse, så jeg bestemte meg for å prøve Medium og det passet perfekt!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.