FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Harry's Horse GB tredelt muffebitt

Produkt-ID: 308923

kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse GB tredelt muffebitt
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Harry's Horse GB tredelt muffebitt
kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse GB tredelt muffebitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Munndelen er laget av GB, 86-90% kobber, 8-12% aluminium og 3% jern. Denne sammensetningen blir godt akseptert av de fleste hester, og oppmuntrer til tygging.Munndelen er 13 mm. og bittringene i rustfritt stål er 70 mm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kvalitet ok
0 Likes

Tilfredsstillende kvalitet, men gjenstanden ble skitten, jeg måtte rengjøre den før jeg brukte den ... Kvaliteten er god nok, men den var skitten da jeg mottok den, jeg måtte rengjøre den før jeg brukte den ...

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.