FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Sprenger Dynamic RS Muffebitt, 14mm

Produkt-ID: 13358

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Dynamic RS Muffebitt, 14mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger Dynamic RS Muffebitt, 14mm
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Sprenger Dynamic RS Muffebitt, 14mm
kr 1.499,00
Sprenger Dynamic RS Muffebitt, 14mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse bittene stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere. Det ergonomisk formede munnstykket ligger perfekt i hestens munn og resulterer i et mykt og jevnt trykk over hele tungen, og oppmuntrer også hesten til å tygge. I tillegg har bittet kontakt med munnvikene på en svært effektiv måte, og holder hestens fokus på bittet.Det milde leddet i midten som er vinklet framover - det karakteristiske ved KK ULTRA bittet - og den fine muffeformen gjør det til et svært vennlig bitt. Munnstykket er laget av SENSOGAN, et innovativt materiale som sikrer en god kontakt mellom hest og rytter.Det nye Dynamic RS bittet gir myke, men svært effektive instruksjoner, for en bedre en kontakt mellom hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Sensogan med stenger av rustfritt stål.Tykkelse: 14 mm.Diameter på ring: 65 mm.Ringtype: Muffe.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin bit
0 Likes

På råd fra tannlegen ble denne biten kjøpt på grunn av det veldig smale forbindelsesstykket, slik at jeg ikke lenger ville knekke hjørnene hans. Han hadde problemer med ryggen i lang tid (veldig sterk til å absolutt ikke ville ta den), han aksepterer denne biten pent og han tør å gå til den uten å bli sterk. Virkelig anbefalt!

Størrelse: Normal
Er det verdt det ...
2 Likes

... Jeg kjøpte denne biten til en av Horze rabattkampanjer og mottok den 20% billigere. Likevel er prisen en virkelig vinner. Protesen hadde lette spor i området med "pausene" og så der allerede litt utslitt. Jeg tror det kan skyldes produksjonen. Imidlertid var det ikke for dype hakk eller skarpe kanter, så jeg bruker det uten å nøle. Jeg har allerede brukt den et par ganger og observerer økt tyggeaktivitet av måren min, som er mindre egnet for flassarbeid på grunn av dens fysikk (tykk Ganaschen, kort hals). Det faktum at oliven er kombinert med D-ringene, biten er utrolig stille i munnen og er veldig myk på sidene. Det klyper eller skrubber ikke. Jeg er nysgjerrig på hvor lenge det vil vare!

Størrelse: Normal
0 Likes

Etter å ha ventet i 10 dager på at en bit skulle brukes i forbindelse med utdelingen, mottok jeg bittet ..... som dessverre ikke var riktig størrelse sammenlignet med ordren! Siden det tar opptil 14 dager å ta vare på utvekslingen av varer, måtte jeg kjøpe et nytt bitt for i underkant av 1 000,00 kroner for å kunne motta det før utdelingen, selv om jeg opprinnelig bestilte varen 1 måned før jeg brukte det. Nå venter jeg 10 dager igjen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.