Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Sprenger Dynamic RS muffebitt, 16mm

Produkt-ID: 13356

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Dynamic RS muffebitt, 16mm
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS muffebitt, 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse bittene stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere. Det ergonomisk formede munnstykket ligger perfekt i hestens munn og resulterer i et mykt og jevnt trykk over hele tungen, og oppmuntrer også hesten til å tygge. I tillegg har bittet kontakt med munnvikene på en svært effektiv måte, og holder hestens fokus på bittet.Det milde leddet i midten som er vinklet framover - det karakteristiske ved KK ULTRA bittet - og den fine muffeformen gjør det til et svært vennlig bitt. Munnstykket er laget av SENSOGAN, et innovativt materiale som sikrer en god kontakt mellom hest og rytter.Det nye Dynamic RS bittet gir myke, men svært effektive instruksjoner, for en bedre en kontakt mellom hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Sensogan med stenger av rustfritt stål.Bittykkelse: 16 mm.Diameter på ring: 65 mm.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kjempebra med god kvalitet!
0 Likes

Jeg kan bare anbefale produktene fra Sprenger! Protesen fra Sensogan gjør det den lover, tyggeaktiviteten og spyttingen har definitivt tatt av siden jeg brukte denne tannprotesen. Naturligvis kan den ikke endre noe på grunnlag av tyggeprosessen, men på grunn av den økende tyggeaktiviteten, slår hesten jevnlig av biten og bærer seg selv. Alt i alt, selvfølgelig, avhenger det selvfølgelig bare av rytteren! Likevel, flott olivenhode-trimmer med flott form og et flott materiale. Jeg vil anbefale det til hvem som helst den litt høyere prisen på kjøpet!

Løftet ble holdt!
0 Likes

Hesten vår har en delikat munn og mange pinner får ham til å snurre og spinne pinnene i munnen. Disse ble perfekt sittende, og alt maset og så videre opphørte. Enda sikrere forlatelse er nå vurdert. Jeg anbefaler på det sterkeste! Og en lett skylling av bruken av skitt fjernes så vel som av seg selv.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.