FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Sprenger hult muffebitt, rustfritt stål

Produkt-ID: 13408

kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger hult muffebitt, rustfritt stål
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger hult muffebitt, rustfritt stål
kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger hult muffebitt, rustfritt stål
Beskrivelse

Beskrivelse

Anbefales sterkt for hester som er ustabile i kontakt med bittet. Muffebitt er egnet til hester med følsomme munnviker, da de forebygger klyping, som lett kan skje med trinsebitt. De karakteristiske egenskapene er de ovale ringene som er festet til munnstykket, og som holder bittet stabilt i munnen. De forhindrer også at bittet trekkes gjennom munnen, slik at KK-Ultra-munnstykket trykker lett på midten av tungen.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 18, ringstørrelse (mm): 65, rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode bitre
0 Likes

Bit er godt i hestens munn og blir godt mottatt, hest tygger veldig godt og ser fornøyd ut. Lek mindre på biten enn med vannsaksene.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.