Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger muffebitt, rustfritt stål

Produkt-ID: 13407

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger muffebitt, rustfritt stål
Beskrivelse

Beskrivelse

Anbefales sterkt for hester som er ustabile i kontakt med bittet. Muffebitt er egnet til hester med følsomme munnviker, da de forebygger klyping, som lett kan skje med trinsebitt. De karakteristiske egenskapene er de ovale ringene som er festet til munnstykket, og som holder bittet stabilt i munnen. De forhindrer også at bittet trekkes gjennom munnen, slik at KK-Ultra-munnstykket trykker lett på midten av tungen.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, rustfritt stål.Diameter på ring (mm): 115=55, 125-145=65.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode grunnleggende øvelser!
0 Likes

Spesialpluss for rask levering på disse. Var i perfekt stand, og er fremdeles etter kraftig bruk! Størrelsen var kanskje større enn den vi vanligvis hadde, men ikke for mye!

Rask service, beste kvalitet
0 Likes

Var veldig fornøyd med leveringshastigheten. Protesen er laget av god, tung kvalitet og passer optimalt. Beste sprinklerkvalitet bare.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.