Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-15%

Sprenger Mullen Mouth trinsebitt, hard karbon, 16 mm

Produkt-ID: 13422

kr 407,15
kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Sprenger Mullen Mouth trinsebitt, hard karbon, 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Sprenger Mullen Mouth trinsebitt, hard karbon, 16 mm
kr 407,15
kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Mullen Mouth trinsebitt, hard karbon, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette udelte bittet med rett stang fordeler trykket over hele tungens bredde samt underkjeven. Bittet kan hjelpe dersom hesten har en tendens til å trekke seg fra rytterens signalerr, for eksempel når den galopperer mot et hinder. Muffebitt er egnet for hester med følsomme munnviker, da de forhindrer klyping, som kan skje med trinsebitt med løse ringer.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Anbefales!
0 Likes

Dette bittet kan jeg anbefale til de aller fleste! Det ligger stabilt i munnen og klyper ikke i munnvikene, og er derfor fint til følsomme hester. Passer også til hester som blir sterke eller løper ut. Det er lurt å veksle mellom å bruke leddet og rett bitt for å unngå trykkskader. Funket perfekt til fjordingen min som er hard i munnen men følsom i munnvikene. Passer ikke så godt til hester med liten munn da bittet er litt tykt.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.