Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Sprenger Novocontact tredelt muffebitt, sensogan 16 mm

Produkt-ID: 301697

kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Novocontact tredelt muffebitt, sensogan 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Sprenger Novocontact tredelt muffebitt, sensogan 16 mm
kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Novocontact tredelt muffebitt, sensogan 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Unik fasong, svært sensitivt.Novocontact bittene er utformet med en unik, oval form som gjør kontaktflaten større på tungen, og gir rytteren stødig kontakt. Når rytteren bruker tøylen beveger munndelen av bittet seg fremover slik at kontaktflaten blir mindre, dermed får man en mer presis og effektiv kommunikasjon.Novocontact bittene gjør samspillet mellom hest og rytter bedre, noe som øker kontakten og aksepten av bittet.De tredelte novocontact bittene er ideelle på hester som har tendens til å bli sterke i munnen, men som er for sensitive til å bli ridd med sterkere bitt.Muffebitt passer til hester med sensitive munnviker, ettersom det beskytter dem mot klyping, noe som kan skje med løse bittringer. Det karakteristiske utseende på disse bittene er ovale ringer som er festet til munndelen, som gjør at bittet ligger stødig i hestens munn. De beskytter også mot at bittet blir dradd gjennom munnen til hesten, og lar munndelen gi et mykt og direkte press på midten av tungen.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

FANTASTISK RIDEFØLELSE
4 Likes

Etter å ha hatt en hest som brettet i hånden og var litt ufølsom, har jeg nå fått tilbake den følsomme rytterhesten min. Nå kan jeg sitte med en liten fin hjelper og etter en stund ri til og med bare tenke på dem. Hesten er virkelig glad !!

Størrelse: Normal
En WOW-følelse
4 Likes

Flott matbit til fornuftig pris. Kvalitet koster. Skeptisk til å begynne med, men må bare teste, det ble-WOW !! Fra å ha en hest som var litt ufølsom, dro meg frem / ned, brettet i hånden, fikk jeg en virkelig lykkelig hest som jeg kunne sykle med liten fin hjelper, ja til slutt kunne jeg nesten bare tenke på tøytauet, svarte hun. Fantastisk ridefølelse. Jeg fikk tilbake min gamle rides lekne hest igjen. Så gøy at hesten var lykkelig. Hun har aldri klart det bedre. - TAKK! Anbefalt. 10 poeng av 10 mulige

Størrelse: Normal
Burst Novocontact 3-delt eggeseng Sensogan 16 mm
4 Likes

Hest med følsom munn likte dette bittet direkte. Opplevde at hun tok støtte videre og oppsøkte. I tillegg tygger hun mye på bittet, uten å gnage tenner som hun har gjort før. Er veldig fornøyd.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.