Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Cavalor Star Shine, 500 ml

Produkt-ID: 25618

kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Cavalor Star Shine, 500 ml
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Star Shine, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En langtisvirkende pelsglans med flokefjenende.

FAQ:
Hvordan får jeg beste resultater for en skinnende og voluminøs hale? Vask først halen med Cavalor Equiwash og spray deretter med Cavalor Star Shine. Må jeg bruke Cavalor Star Shine daglig? Nei, Cavalor Star Shine er et kvalitets produkt, og effekten varer i 5 dager i gjennomsnitt. Inneholder Cavalor Star Shine silikon? Cavalor Star Shine inneholder en silikonbasert organisk polymer. At den er organisk betyr at den ikke er aggressiv som syntetiske silikoner. Denne polymer er ikke giftig i det hele tatt. Vær oppmerksom på at man-/haleprodukter uten noen form for silikon sannsynligvis ikke fungerer skikkelig..


Bruksanvisning:


Som flokefjerner: Cavalor Star Shine sprayes på man og hale, kammes ut når det har tørket. Som pelsglans: Sprayes på pelsen. Poler med en ullklut når det har tørket. Bruksområde:Cavalor Star Shine er en langtidsvirkende balsam med en unik og behagelig duft. Cavalor Star Shine gir hestens pels ekstra glans, slik at den står frem som en ekte "stjerne" i konkurransen. Man kan forvente at hestens man og hale er flokefrie i ca. en uke. Embalasje: 500 ml.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lukter himmelsk
1 Likes

Denne pelsglansen lukter helt himmelsk og den fungerer super bra. Flokene løses opp med en gang og samtidig blir halen myk. Digger denne!

Anbefales!
1 Likes

Fikser floker på et blunk, og holder seg i god tid, både lukt og virkning! Anbefales på de sterkeste! :-)

Krøllete hår?
1 Likes

Høstvind og drager tester hestens hale og børste. Nesten alt har vært prøvd, men jeg har funnet den mest effektive Cavalor Star Shine. Han er veldig enkel å børste, og daglig spraying er unødvendig. I tillegg har rensesprayen en behagelig duft som også øker komforten. Tidligere fikk jeg en felles ordre fra en forhandler, men det er flott når Horze har lagt den til produktfamilien. Ved å bruke Star Shine justerer jeg tid og krefter uten å ofre et flott resultat.

stjerneskinn
0 Likes

Jeg har en svart hest med veldig tykk lang manke og en veldig tykk wzarte gate, da jeg oppdaget stjerneskinn var jeg helt fornøyd, hesten min har aldri stått så vakkert skinnende om høsten og vintermånedene uten å vaske manken sin og haler er også veldig blanke og superenkle å pusse gjennom, så for meg en 10+

0 Likes

Jeg har brukt Cavalor® Star Shine i lang tid! Jeg har alltid vært veldig fornøyd med produktet og bruker det til enhver konkurranse og inspeksjon. Nå har jeg kunnet teste den nye Cavalor® Star Shine, og den fungerer enda bedre og lenger! Hvordan Cavalor® klarer det: ingen anelse om, men det fungerer egentlig mye bedre! Det føles også bedre, hendene mine pleide å være fete fra sprayen, men det er absolutt ikke tilfelle lenger. Også med hesten min føles den fin og tørr og ikke fet i det hele tatt. Etter å ha brukt Cavalor® Star Shine kan jeg lett kamme hesten min i noen dager uten å måtte løsne den. Produktet har også langvarig effekt på pelsen. Ideell for å få hestene til å skinne over hele kroppen for en konkurranse eller inspeksjon!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.