« Tilbake / / /

Pikeur Pikeur Abus AirLuxe Chrome ridehjelm med lengre brem

5.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 200 kr EKSTRA på bestillingen din
Kopier kode: SPRING-HZ
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 02.04.2023.
Farge: Black/Shiny
Black/Shiny Pikeur Abus AirLuxe Chrome ridehjelm med lengre brem
Størrelsestabell
Tilbake

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke hjelmens faktiske mål. Bruk et målebånd for å måle hodets omkrets. Målebåndet skal sitte rett over ørene og måle over midten av pannen og bakhodet. EU-størrelser tilsvarer hodets omkrets i centimeter. Hjelmen bør sitte så lavt som mulig, og ha tett passform slik at den ikke beveger seg når du rister på hodet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

En hjelm full av teknologi. For å tilpasse hjelmens teknologi til de høyeste krav, men samtidig ha en lett, godt ventilert og visuelt pen hjelm så har Pikeur og Abus kombinert ulike materialer og produksjonsprosesser. Takket være de innovative ventilasjonskonseptene med intelligente luftkanaler og 17 ventilasjonsåpninger vil hjelmen bidra til optimal luftgjennomstrømning og rytterens hode blir merkbart nedkjølt. Fram til nå har du trengt begge hender for å åpne og lukke hjelmen. Takket være den magnetiske FidLock-lukkingen er ikke dette lengre nødvendig. Lukkingen kan komfortabelt håndteres med én hånd og øker dermed rytterens fleksibilitet uten at det går på bekostning av sikkerheten. Det innovative og integrerte justeringssystemet Zoom Air gjør ikke bare at hjelmen kan justeres nøyaktig til hodet, men sikrer også en optimal og derfor trygg passform. Høydejusteringen og utskjæringen til hestehale er flere positive detaljer. En hjelm som passer perfekt er helt uunnværlig sett fra et sikkerhetsperspektiv. Av denne grunn legger vi også stor vekt på ulike justeringsmuligheter. I tillegg til justeringssystemet bak, kan hakestroppen også justeres i lengde for en optimal passform.

Egenskaper:

  • Innovativt ventilasjonskonsept
  • Hakestropp med magnetisk Fidlock
  • Zoom Air-justering
  • Sidestropper laget av organisk lær
  • Designerlaget av ulike materialer med diskrete påføringer

Produkt-ID: 342670

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: