Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track ankelbelegg

Produkt-ID: 44325

kr 320,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ankelbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Ankelstøtten har et avtagbart elastisk bånd, som kan brukes til å stramme støtten når hevelsen i ankelen går ned. Ankelbeskyttelsen har bra passform og er behagelig å ha på.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Uslåelig!
0 Likes

Hva ville du gjort uten Back on Track ?! For meg har det vært en stor hjelp når smerter og hevelse fra gamle skader aldri virkelig ønsket å leges. Anbefaler BonT på det sterkeste til både hest og rytter, det er verdt hver krone.

fantastisk!
0 Likes

sliter veldig med vonde ankler pga påvist bektherev, men med back on track beskytterene hjelper det og holde varmen å gir god støtte som lindrer veldig for meg! har alle produktene til mennesker nå av ting til å putte på kroppen ( ikke T-shorter osv) men alt av ankel,kne,rygg,nakke beskyttelse. og hjulpet meg mye!

super
0 Likes

Veldig bra, siden jeg virkelig liker tilbake på banen, var dette super :-) bestilte størrelsen m når jeg har størrelse 39-40 i sko. Sitter litt løs men oppfyller funksjonen veldig bra. Har en betennelse som ikke ønsker å få med seg, og håper dette kan bidra til å fjerne det :-)

Tilbake på banen ankelstøtte
0 Likes

Virkelig god og funksjonell ankelstøtte! Stilig og lett med god støtte. Jeg anbefaler!

flott ankelbeskytter
0 Likes

en velfungerende og passende ankelbeskytter til en overkommelig pris

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.