FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track ankelbelegg

Produkt-ID: 44325

kr 320,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ankelbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ankelbelegg
kr 320,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ankelbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Ankelstøtten har et avtagbart elastisk bånd, som kan brukes til å stramme støtten når hevelsen i ankelen går ned. Ankelbeskyttelsen har bra passform og er behagelig å ha på.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kvaliteten lever ikke opp til forventningene
0 Likes

Forresten, bra, behagelig å ha på osv., Men etter mindre enn en måneds bruk begynte det elastiske båndet å demontere seg ved siden av klistremerket. Back on Track-produktene har tidligere erfaring med hundeprodukter som fullt oppfylte forventningene og mer, jeg forventet det samme.

Størrelse: Normal
Back on Track ankelstøtte
0 Likes

Kom raskt. Produktet innfridde forventningene. Valuta for pengene.

Størrelse: Normal
Så nyttig!
0 Likes

Jeg brakk ankelen da jeg var 7 og en beinflis ble helbredet til vekstplaten min. Ankelen min har alltid hatt hevelse og ville ha vondt etter en dag på føttene. Jeg har vært om fysioterapi og over 50 forskjellige bukseseler. Jeg har nettopp kjøpt denne selen i dag, og jeg kan allerede føle forskjellen! Det føles helt fantastisk! Jeg kan ikke vente med å kjøpe noen ting til hesten min og hunden min! Takk tilbake på banen for det fantastiske produktet!

Størrelse: Normal
flott ankelbeskytter
0 Likes

en velfungerende og passende ankelbeskytter til en overkommelig pris

Størrelse: Normal
God støtte, men gnager veldig.
0 Likes

Ankelbeskytteren lindrer og gir varme og god støtte. Den har hjulpet ankelen min etter en rideulykke fra tidligere i år. Den er stor i størrelsen. Skostørrelsen min tilsier at jeg skulle hatt medium, men måtte ha small. Minuset med denne er at den gnager utrolig mye rundt hælen. Kanten er sydd på en litt dum måte slik at kanten er tykk og sømmen gnager veldig. Kanten øverst og nederst er sydd bedre. Derfor kan jeg ikke bruke den når jeg rir eller er i aktivitet, når jeg egentlig trenger den mest. Bortsett fra det så er det en god ankelstøtte.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.