Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track fleeceteppe

Produkt-ID: 44303

kr 729,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track fleeceteppe
Beskrivelse

Beskrivelse

Vårt populære fleeceteppe er svært komfortabel. Teppens underside er laget av Welltex® polypropylen, med myk, høy kvalitets fleece. Perfekt for å kose seg på sofaen på en kjølig kveld, og like behagelig for en baby å krabbe på eller katten å sove på.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hjelper med leddgikt!
0 Likes

Datteren min Kaisia har hatt dette teppet i 20 dager, og vi kan se fremgang med leddgikt! Sterkt anbefalt!

Beste teppet rundt!
0 Likes

Jeg brukte den terapeutiske teppet i går for første gang. Utrolig beroligende varme uten å være for "varm", selv om jeg hadde et flanellark og dyne over det. Beste nattesøvn jeg har hatt på lenge.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.