FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track for korsryggen (Small foran)

Produkt-ID: 32296

kr 560,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track for korsryggen (Small foran)
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track for korsryggen (Small foran)
kr 560,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track for korsryggen (Small foran)
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggvarmer med keramisk fiber som gir støtte, samt smertedempende virkning. Smal foran for bedre komfort når man står eller sitter.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 50 % polyester (med keramisk pulver), 50 % bomull.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

MERK! Bra men ....
0 Likes

..... mye bedre pris for tiden. og alle størrelser på botbutikken! Har skrevet til Horze som som sagt skulle ha en slags prisgaranti.

Størrelse: Normal
Kjempebra!
0 Likes

Kjempefornøyd! Kjøpte dette når jeg var mye plaget med ryggen. Og tro det eller ei, ble faktisk helt bra fra smertene etter å ha brukt denne en periode. Anbefales!

Størrelse: Normal
Back Brace
2 Likes

Jeg har en historie med sublukserte ryggvirvler i korsryggen, noe som betyr at ryggvirvlene mine springer ut av linjen (virkelig smertefullt!) Og etter et dårlig fall av hesten min, har ryggen bare vært forferdelig. Jeg var på min lokale Greenhawk og så bakstaget, så jeg bestemte meg for å prøve det og ærlig talt, det var en av de beste beslutningene jeg noensinne har tatt. Jeg har lagt merke til en forskjell, treneren min har lagt merke til en forskjell i min stilling og kiropraktoren min har lagt merke til en forskjell (fordi jeg ikke trenger å se ham så mye haha). Denne selen fikk meg til å gå fra å føle meg som (og gå som) en 80 åring med dårlig rygg, til 16 åringen som jeg er som nå ikke trenger å si "Jeg kan ikke gjøre det fordi ryggen er sår "Jeg vil absolutt anbefale ryggstøtten og alle BOT-produktene (jeg sparer for en knestøtte for meg selv og noen hockstøvler til måren min fordi jeg elsker disse produktene så mye)

Størrelse: Normal
Noe stort i størrelsen.
0 Likes

Selv om jeg målte meg selv og så på størrelsesguiden, føltes beltet noe stort. Ellers føles det bra!

Flott produkt
2 Likes

Med slitasjegikt i ryggen lider jeg mye i kulden med stivhet og smerter. Men ryggvarmeren Back on Track holder ryggraden varm og reduserer smertene betydelig. Jeg bruker den hele tiden og er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Sterkt anbefalt!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.