Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track håndleddsbelegg med fleece

Produkt-ID: 44335

kr 250,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track håndleddsbelegg med fleece
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track håndleddsbelegg med fleece
kr 250,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track håndleddsbelegg med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

The Wrist Brace works well for those whose daily routine involves monotonous and repetitive movements, such as working at a personal computer, as well as for people who make more forceful exertions. The wrist brace offers a feeling of support to the joints.Did you know that we have two tendons in the same tendon sheath at the base of the thumb, but not on any other place in our bodies?This means that the two sinews can chafe against each other, thus making it easier for inflammation to arise in this area than in other tendons, especially during hormonal changes.


Washing instructions:


Washed at a maximum of 40 degrees with gentle washing program.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hjelp med datamaskinarbeid
0 Likes

Jeg fikk disse armbåndene for omtrent ett år siden, da fingrene mine som jobber på datamaskinen alltid ser ut til å fryse, spesielt om vinteren. Har gjort det rette og brukt det hver gang jeg jobber eller spiller. I tillegg har disse lettet mye av tommelfingerleddene Strain Injury / windgall under og etter at jeg har vært i stand til å fungere bedre. Minuset kommer fra fleece-materialet, det strødd ganske raskt da det måtte vaskes ganske ofte når du sliper, er litt for tykt til bruk om sommeren. Sømmene kan noen ganger trykke litt mot bordet, men ellers ikke klemme på noen måte. Jeg har ganske smale armer, jeg kjøpte størrelse S.

Størrelse: Normal
OK beskyttelse
0 Likes

Dimensjonen i disse er litt spesiell. Jeg er ganske store hender (hansker størrelse 8,5), og jeg bestilte L størrelse. Håndleddet er veldig stramt og klokken kan ikke passe under, men håndflaten er virkelig løs. Håndflaten strekker seg også litt over fingrene, noe som kan gjøre at de blir litt bedre, men det er frustrerende å prøve å gjøre noe samtidig. Disse har også "store" mansjetter som er for store til at jeg kan holde meg til når jeg holder fast på noe. Etter to ukers daglig bruk er det ikke spor av fleece ennå. Pluss at pluss er at innsiden av disse ikke er fleece, men et glatt stoff. I tillegg er det bra at tommelen også er inkludert i hansken, ofte i slike hansker (i det minste har jeg) leddet til tommelen forblir ubeskyttet. Oppvarming er et kjent nivå på Back on Track, litt arbeid og noen ikke. Summa sammendrag, greit når jeg kjøpte, og jeg kunne kjøpe andre, men til normal pris ville jeg legge igjen følgende i handelen.

Størrelse: Normal
håndleddsstøtte
0 Likes

Kroniske smerter i håndleddet lettet de første par ukene. Størrelse er i orden. Materialfleeceet mitt er behagelig, men det går raskt i hverdagsbruk og mykt. Kan være mer holdbar. Jeg har allerede bestilt andre fordi jeg liker dem så mye som mulig, og jeg må vaske dem grundig, de tørker veldig sakte.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.