FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track håndleddsbelegg

Produkt-ID: 44324

kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track håndleddsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track håndleddsbelegg
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track håndleddsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Håndleddsbeskytteren kan brukes til milde senebetennelser forårsaket av f. eks. arbeid på PC, så vel som alvorligere strekkskader og idrettsskader. Mange mennekser lider av tilbakevendende smerte i håndleddet, og håndleddsbeskytteren gir utmerket støtte.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super bra
0 Likes

Jeg kjøpte en Back on Track-bandasje, og allerede dagen etter merket jeg en forskjell i nøkkelarbeidet mitt. Jeg har nå bare minimale smerter i håndledd og fingre på grunn av slitasjegikt. Det varmer og holder håndleddet mitt jevnt. Det eneste minus er at det godt kan være lengre, kanskje litt "votte-aktig" med hull for tommelen og fingrene.

Størrelse: Normal
0 Likes

Jeg anbefaler til de som lider av senebetennelse. Jeg synes det er lett å regenerere og disse har hjulpet overraskende mye. Lett støtte, ikke forstyrrer bevegelsen i håndleddet og holder seg godt på plass. Og det har ikke vært smerter! Jeg glemmer nesten å bruke disse på håndleddene!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.