Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track håndleddsbelegg

Produkt-ID: 44324

kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track håndleddsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Håndleddsbeskytteren kan brukes til milde senebetennelser forårsaket av f. eks. arbeid på PC, så vel som alvorligere strekkskader og idrettsskader. Mange mennekser lider av tilbakevendende smerte i håndleddet, og håndleddsbeskytteren gir utmerket støtte.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Jeg anbefaler til de som lider av senebetennelse. Jeg synes det er lett å regenerere og disse har hjulpet overraskende mye. Lett støtte, ikke forstyrrer bevegelsen i håndleddet og holder seg godt på plass. Og det har ikke vært smerter! Jeg glemmer nesten å bruke disse på håndleddene!

Super bra
0 Likes

Jeg kjøpte en Back on Track-bandasje, og allerede dagen etter merket jeg en forskjell i nøkkelarbeidet mitt. Jeg har nå bare minimale smerter i håndledd og fingre på grunn av slitasjegikt. Det varmer og holder håndleddet mitt jevnt. Det eneste minus er at det godt kan være lengre, kanskje litt "votte-aktig" med hull for tommelen og fingrene.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.