Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track knebelegg med stropp

Produkt-ID: 44321

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track knebelegg med stropp
Beskrivelse

Beskrivelse

Knebeskytteren med stropper har et strikkbånd over kneet som holdes på plass med to borrelåsstropper. Båndet kan strammes for ekstra støtte når man trener, eller løsnes når man slapper av. Det kan også fjernes helt. Denne modellen er spesielt nyttig hvis man har en hevelse som begynner å gå ned, da man kan stramme båndet tilsvarende. Det er to myke, fleksible skinner i sidene som tilbyr ekstra støtte og holder beskytteren på plass.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott knestag!
1 Likes

Denne knestøtten reddet kneet mitt! Hver gang jeg løper lenger enn 15 000 har jeg smerter etter, så jeg bruker klammeparentesen i 3 timer etter løpeturen, og smertene er borte

Virker!
1 Likes

Min venstre visste at jeg hadde smerter, og det ble verre for hver dag jeg var i forferdelige smerter når jeg flyttet det. Jeg bestemte meg for å gi Back On Track knebåndet et skudd. Jeg hadde på meg det hver dag i 4 dager, og kneet mitt er SÅ mye bedre nå! Jeg var redd for at jeg måtte få en MR og deretter muligens kirurgi. Nei! Bare en BÆRE knestøtte. Den fyrer ganske tett, men jeg hadde fortsatt problemer med at den gled ned etter å ha gått hundene mine. Det er den eneste dårlige tingen med denne knestøtten. Jeg vil fremdeles kjøpe den igjen.

Superb!
0 Likes

Har lenge hatt problemer med et kne som med jevne mellomrom har skadet så vondt at jeg hadde vanskeligheter med å gå ned trapp og at ridning ikke har vært tenkt på! Etter at jeg begynte å bruke BoTs knebeskyttelse når jeg føler at kneet mitt begynner å bli sammenfiltret, har jeg ikke hatt noen smerter, beskyttelsen hjelper virkelig! Stroppen sørger for at dekslet ikke glir nedover, den sitter godt fast under buksene.

0 Likes

Bra produkt, det hjelper underlig, ikke mer smerter i kneet og lett å bevege seg, dette vil definitivt bli produktet jeg alltid bruker! :-) Borrelåsen er også praktisk, godt materiale, lett å ta på og holder seg på plass!

Fantastisk
0 Likes

Jeg har kneskade og endelig fikk jeg min egen BOT produkt etter å ha vært misunnelig på hunden min lenge. Denne støtter godt og effekt var veldig rask for meg. Gledet meg til å ta denne på de første dagene når man måtte begrense bruken. Garantert ikke siste BOT produkt for meg.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.