FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track knebelegg med stropp

Produkt-ID: 44321

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track knebelegg med stropp
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track knebelegg med stropp
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track knebelegg med stropp
Beskrivelse

Beskrivelse

Knebeskytteren med stropper har et strikkbånd over kneet som holdes på plass med to borrelåsstropper. Båndet kan strammes for ekstra støtte når man trener, eller løsnes når man slapper av. Det kan også fjernes helt. Denne modellen er spesielt nyttig hvis man har en hevelse som begynner å gå ned, da man kan stramme båndet tilsvarende. Det er to myke, fleksible skinner i sidene som tilbyr ekstra støtte og holder beskytteren på plass.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk
0 Likes

Jeg har kneskade og endelig fikk jeg min egen BOT produkt etter å ha vært misunnelig på hunden min lenge. Denne støtter godt og effekt var veldig rask for meg. Gledet meg til å ta denne på de første dagene når man måtte begrense bruken. Garantert ikke siste BOT produkt for meg.

Størrelse: Normal
Topp produkt
0 Likes

Jeg har brukt produktet i 1 måned og har hjulpet mye. Etter en kneskade bærer jeg den med på jobben der jeg må stå i flere timer. Den holder kneet mitt stramt og har ingen smerter. Jeg anbefaler det til andre og takker for tilbake ok spor!

Størrelse: Normal
Back on Track knebeskyttelse med stropp.
0 Likes

Endelig smertefri fra slitasjegikt! Superfint, å sitte opp uten å stryke! Størrelse normal.

Størrelse: Normal
Virker!
1 Likes

Min venstre visste at jeg hadde smerter, og det ble verre for hver dag jeg var i forferdelige smerter når jeg flyttet det. Jeg bestemte meg for å gi Back On Track knebåndet et skudd. Jeg hadde på meg det hver dag i 4 dager, og kneet mitt er SÅ mye bedre nå! Jeg var redd for at jeg måtte få en MR og deretter muligens kirurgi. Nei! Bare en BÆRE knestøtte. Den fyrer ganske tett, men jeg hadde fortsatt problemer med at den gled ned etter å ha gått hundene mine. Det er den eneste dårlige tingen med denne knestøtten. Jeg vil fremdeles kjøpe den igjen.

Flott knestag!
1 Likes

Denne knestøtten reddet kneet mitt! Hver gang jeg løper lenger enn 15 000 har jeg smerter etter, så jeg bruker klammeparentesen i 3 timer etter løpeturen, og smertene er borte

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.