JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track knebeskytter med Xstretch

Produkt-ID: 304275

kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track knebeskytter med Xstretch
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track knebeskytter med Xstretch
kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track knebeskytter med Xstretch
Beskrivelse

Beskrivelse

En smidig og lett knebeskytter med 4-veisstretch som gir bevegelsesfrihet uten ubehag og uten at den sklir ned. For å unngå at den glir ned under bruk er knebeskyttelsen lengre, som også gir en god passform. Beskyttelsen er laget av polypropylen, som puster svært godt samt transporterer bort svette.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

knep
0 Likes

Vær oppmerksom på at dette produktet selges individuelt !!!

Størrelse: Normal
Interessant produkt
0 Likes

Jeg har allerede brukt produktene tilbake på banen til hesten min, jeg prøvde en albue for meg og så lettelsen jeg kjøpte kneet og jeg er fornøyd også. Jeg legger dem bare om natten, så jeg vet ikke om knestøtten holder ordentlig opp. For mitt bruk er jeg helt fornøyd.

Størrelse: Normal
Bra produkt
0 Likes

Produktene tilbake på banen trenger ikke lenger å bevise seg. Etter en forbedring på baksiden av hesten min, kjøpte jeg en albue-pute, deretter knepute og lettelsen er der.

Størrelse: Normal
Komfortabel og effektiv knestag
0 Likes

Dette er den andre knestøtten til denne modellen som jeg kjøper, jeg tok den første til å teste produktet før jeg investerte for begge knærne. Jeg synes denne modellen er mer behagelig enn den ikke-Xstretch kneepaden som jeg tidligere hadde skaffet meg. Den lille forskjellen i pris er etter min mening berettiget. Fleksibelt materiale, som ikke deformeres med tiden, silikonbånd øverst på fremsiden av låret for å forhindre at settet faller ned eller pakker seg inn. God støtte av leddet mens man er aktiv, effektiv for å berolige verkende knær ved å ha det på sikt. Den må selvfølgelig kalibrere et par ganger på dagen som er uunngåelig med mindre du ikke beveger deg, men til slutt mesteparten av tiden eller glemmer det helt. På lang sikt klaffer stoffet litt på utsiden og er mindre dappere, bortsett fra denne normale slitasje og moderate det ikke beveger et hår.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.