FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag

Produkt-ID: 44328

kr 697,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
kr 697,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggstøtte til korsryggen. Forbedret versjon av den bestselgende Back on Track ryggstøtten. Justerbar omkrets med borrelås. To-veis strekk. Funksjonell keramisk tekstil for ekstra varme og muskelstøtte.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.Størrelse: S: 60 - 85 cm (Justerbar), M:75 - 100 cm), L:: 85 - 110 cm, XL:100 - 130 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God hjelp for en skitten lav rygg ....
0 Likes

Nå har begge ryggbeltene fra Back on Track. Kjøpte dette på anbefaling og må si det har forårsaket noen oppstartsproblemer. Beltet er veldig stivt nesten "klønete" og etter min mening litt for bredt foran mangler det "innsnevring" som den andre har. Den stive borrelåsen genererer huden foran. Du vil derfor trenge litt lengre tid for å få den satt riktig. Når det er sagt, det er fantastisk når det er "gått til" og satt, her er ekstra gode alternativer for det elastiske :-). Den holder korsryggen godt på plass, litt som en "korsett", da den ikke blir oppdaget ved første øyekast. I dag elsker jeg det og bruker det hver dag - De dagene det er veldig ille, sover jeg med det. Har anbefalt det til andre jeg kjenner, med "forbehold" om startvansker jeg nå tror det har slik at andre ikke gir opp før de kommer i gang (jeg var ganske nær meg selv) ....

Størrelse: Stor
Back Brace
0 Likes

Denne bakstaget er den beste! Jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den for en uke siden! Jeg føler meg så mye bedre etter at jeg har brukt den spesielt etter å ha vært på låven hele dagen! Jeg vil anbefale dette produktet!

Størrelse: Normal
Lett å bruke korsryggbelte
0 Likes

Kvalitetsvare som passer enkelt og glemmes en gang på plass. Jeg kan gå, bøye meg ned, gjøre forskjellige bevegelser uten å føle seg anstrengt eller blokkert. Vi kan føle kantene opp og ned når vi for eksempel sitter på et sete, men ikke mer. Selvfølgelig er det materialets egenart som holder området dekket varmt, uten å være ubehagelig selv i mildvær og trene på en vedvarende trening. Ikke prøvd ennå av stor varme. Kan bæres i seng uten å forstyrre. Jeg har ikke det langsiktige perspektivet, men foreløpig ser ikke beltet ut til å være deformert eller utslitt for tidlig.

Størrelse: Normal
Kan være litt mindre, men fungerer bra akkurat nå.
0 Likes

Fungerer som annonsert. Korsryggen holdt seg varm og fleksibel. Lettere å ri og rydde opp før og etter uten å ha mye vondt.

Størrelse: Normal
Topp produkt av Back on track
0 Likes

Siden hesten min reagerte positivt på baksiden på baneeffekten, bestilte jeg ryggen varmere for meg selv. Det er enkelt å ta på og er optimalt tilpasningsdyktig gjennom de ekstra elastikkene. Selv på jobb bruker jeg ryggen varmere i begrenset tid.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.