Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag

Produkt-ID: 44328

kr 697,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
kr 697,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutisk korsryggsbelegg med dobbelt lag
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggstøtte til korsryggen. Forbedret versjon av den bestselgende Back on Track ryggstøtten. Justerbar omkrets med borrelås. To-veis strekk. Funksjonell keramisk tekstil for ekstra varme og muskelstøtte.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.Størrelse: S: 60 - 85 cm (Justerbar), M:75 - 100 cm), L:: 85 - 110 cm, XL:100 - 130 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super bra
0 Likes

Jeg bruker min til badminton og det fungerer bare super. Det tar nesten all smerte i korsryggen på ryggen. Puten som er i har jeg valgt å fjerne fordi den varmer ekstremt, men den fungerer fortsatt bra uten den. De "staver" som er i gjør også mye, det holder en mer oppreist.

Super bra
0 Likes

Jeg trodde det var veldig bra for en dårlig rygg som min, det er veldig bra for å holde ryggen oppe og varm, jeg bruker den til når jeg traver og når jeg er på jobb.

Topp produkt av Back on track
0 Likes

Siden hesten min reagerte positivt på baksiden på baneeffekten, bestilte jeg ryggen varmere for meg selv. Det er enkelt å ta på og er optimalt tilpasningsdyktig gjennom de ekstra elastikkene. Selv på jobb bruker jeg ryggen varmere i begrenset tid.

Kan være litt mindre, men fungerer bra akkurat nå.
0 Likes

Fungerer som annonsert. Korsryggen holdt seg varm og fleksibel. Lettere å ri og rydde opp før og etter uten å ha mye vondt.

Back Brace
0 Likes

Denne bakstaget er den beste! Jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den for en uke siden! Jeg føler meg så mye bedre etter at jeg har brukt den spesielt etter å ha vært på låven hele dagen! Jeg vil anbefale dette produktet!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.