« Tilbake / Temaer / Ponni & Shetland / Ponni Sjabrak

LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak

RRP: -20% rabatt
1.032,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Black
White LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak
Black LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak
Brown LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak
Navy LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak
Burgundy LeMieux Crystal Suede Close Contact sprangsjabrak
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kommer med en luksuriøs, myk semsket overside og et nytt, sofistikert, vattert mønster. Crystal Suede Close Contact sjabrak fra LeMieux gir et slankt og profesjonelt utseende til salen din. For et ekstra spesielt preg har LeMieux laget denne sjabraken med flott glitter og flettede kantdetaljer, noe som gir en nydelig utseende som skiller seg ut. Sjabraken er spesielt formet for å gi en sikker passform under framoverskårne sprangsaler, enten du skal ri på stevne eller bare trene hjemme i stallen. Den kommer også med den temperaturregulerende innsiden i bambus. Den trekker umiddelbart vekk svette og fukt fra hetsens hud for å holde den komfortabel i all slags vær. En annen fordel med bambus er at det minimerer friksjon, noe som gjør denne sjabraken veldig god til hester med sensitiv hud. Denne sjabraken gir optimal komfort med den ultramyke innsiden, beskyttet gjordområde i PU-lær og en høyere profil ved manken. I tillegg kommer gjordfestene med innvendige låsehemper for å gi flere valgmuligheter for innfesting. Lag et matchende sett med Crystal ørehette.

Teknisk beskrivelse:

Semsket stoff: 100% polyester. Bambus: 60% viskose, 40% polyester. Polyfyll: 100% polyester. PU-skum: 100% polyuretan skum. Ikkevevd stoff: 100% polyester. Bånd: 100% polyester. Fletting: 60% bomull, 40% silke. Vevde etiketter: 100% polyester. Tråd: 100% polyester og 100% nylon

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på et normalt 30 graders program. Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Strekk den i korrekt form for å holde formen under tørking. Kan strykes på lav varme. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er lukket før vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel.

Produkt-ID: 50638

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: