« Tilbake / Temaer / Ponni & Shetland / Ponni Sjabrak

LeMieux Puissance Suede CC sprangsjabrak

RRP: -9% rabatt
909,00 kr
RRP: 999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2024.
Farge: Black
Black LeMieux Puissance Suede CC sprangsjabrak
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Nå med et sporty utseende og to lag med sofistikert snorkant. Puissance Suede Close Contact sjabrak gir det beste av både komfort og stil. Denne blokk-vatterte semskede sjabraken kommer i to farger, er veldig myk og er laget for å passe de fleste close contact-salene. Den innovative innsiden i bambus regulerer kroppstemperaturen ved å trekke bort svette og fukt direkte fra hestens pels. Det minimerer også friksjon og holder selv den mest sensitive hesten komfortabel. For et unikt preg har LeMieux satt på et metallisk skilt for å få litt stil i hestens garderobe.

Teknisk beskrivelse:

Semsket stoff: 100% polyester. Bambus: 60% viskose, 40% polyester. Polyfyll: 100% polyester. Skum: 100% polyester. Ikkevevd stoff: 100% polyester. Bånd: 100% polyester

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på et normalt 30 graders program. Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Strekk den i korrekt form for å holde formen under tørking. Vennligst vær sikker på at vaskemaskinen er stor nok til å få god plass til hele paden. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er lukket før vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel.

Produkt-ID: 8R4JH

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: