« Tilbake / Merker / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Flying Change hodelag

3.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black
Black PS of Sweden Flying Change hodelag
Størrelsestabell
Størrelse A Nakkestykke B Pannebånd C Kombinert nesebånd D Kombinert nesereim med pullback E Kinnestrop F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tilbake

Selv om hodelagstørrelser vanligvis passer hestestørrelser ifølge størrelsesguiden, varierer hodestørrelser, og man bør teste hodelaget på hesten for å være sikker på at det har en god passform.

Når hodelaget er på, bør det være en håndsbredde mellom hakereimen og hestens underkjeve, to fingres mellomromm mellom nesebåndet og hestens nese, og du bør kunne legge to fingre under pannebåndet. Pannebåndet må ikke være så stramt at det kniper bak hestens ører, heller ikke være så langt at det trekker hodelaget fremover.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Nesereimen har et tynt design for å gi frihet rundt kinnbeina og enden på nervene. Neserimen har en polstret plate under kinnet og festes med pullback. Nakkestykke Formen på det patentsøkte nakkestykket reduserer trykk bak de sensitive ørene og på toppen av nakken til hesten. Ekstra polstring gir mer plass for ørene til å bevege seg naturlig. Kinnstykker Kinnstykkene er flate med normale spenner, og de patentsøkte Cradles™, noe som gjør at bittet henger i hestens munn. Dette hjelper videre med å lette trykket på nakken. De spesielle Cradles™ er avtakbare og konstruert så de lett kan klipses av og på. " Pannebånd Pannebåndet har det unike patentsøkte Click-it™ designet, noe som gjør at du kan skifte pannebånd på noen få sekunder, selv om hesten har på seg hodelaget. Click It™-knappene er blå, med PS-logoen på seg. Eksklusivt, engelsk vegetabilsk garvet lær. PS og Swedens bestselgende dressurhodelag i en luksuriøs stil i lær, lakkede deler, horisontalt justerbare kinnstykker, skjulte bittfester og vår Cradle! ™"

Produkt-ID: 337128

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: