« Tilbake / Merker / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Pioneer hodelag

3.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black
Black PS of Sweden Pioneer hodelag
Størrelsestabell
Størrelse A Nakkestykke B Pannebånd C Kombinert nesebånd D Kombinert nesereim med pullback E Kinnestrop F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tilbake

Selv om hodelagstørrelser vanligvis passer hestestørrelser ifølge størrelsesguiden, varierer hodestørrelser, og man bør teste hodelaget på hesten for å være sikker på at det har en god passform.

Når hodelaget er på, bør det være en håndsbredde mellom hakereimen og hestens underkjeve, to fingres mellomromm mellom nesebåndet og hestens nese, og du bør kunne legge to fingre under pannebåndet. Pannebåndet må ikke være så stramt at det kniper bak hestens ører, heller ikke være så langt at det trekker hodelaget fremover.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Nesereim Nesereimens høyde kan justeres i tre ulike nivåer for en garantert perfekt passform. Takket være dette er risikoen for at bittet klyper minimal. Kinnstykker Kinnstykkene har de patenterte og valgfrie elastiske Cradles™, noe som gjør at bittet henger i hestens munn. Dette hjelper også å jevne ut trykket over nakken. Våre elastiske Cradles™ er designet slik at du kan lett klipse dem av og på. Anbefales for hester som: * Er unge eller uerfarne * Trenger ekstra støtte og stabilisering * Er følsomme mot trykk Pioneer hodelag er laget av miljøvennlig, vegetabilsk garvet lær, og passer for sprang, dressur og feltritt. Godkjent for konkurranse i FEI, USEF/USDF og BD på hest, ponni, i dressur, sprang og feltritt. Vennligst vær obs: I tillegg er den infraorbitale nerven på hestens kinnbein fri for press! * Hakereima er ikke inkludert på dette hodelaget * Tøyler er ikke inkludert med hodelaget og må kjøpes separat * Kommer med PS hodelagspose Takket være kryss-utformingen på nesereimen vil risikoen for å få kinnstykker for nære øynene være helt minimal. Med nesereimens høyeste posisjon vil den fungere som en høy nesereim, men med de andre fordelene som kommer med Pioneer hodelag. Nesereimen har råhud på innsiden for å holde på formen, men det har også en innebygd myk pute for å øke nesereimens stabilitet. Nakkestykke Nakkestykket er mykt fôret og gir mye plass slik at ørene kan bevege seg fritt.

Egenskaper:

  • Unngår trykk
  • Tre ulike posisjoner/effekter på nesereimen
  • Holder de sensitive nerveendene fri for press
  • Pullback-stropp
  • Flatt, engelsk vegetabilsk garvet lær
  • FEI-godkjent for både hest og ponni i alle disipliner

Teknisk beskrivelse:

Håndlaget i vegetabilsk garvet lær.

Vaskeanvisning:

Påfør olje eller fett før du bruker det første gang. Å repetere behandlingen kan være fordelaktig. Rens læret ved å bruke lærsåpe etter bruk.

Produkt-ID: 340919

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: