Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Avalanche ridedekken

Produkt-ID: 24564

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Avalanche ridedekken
kr 499,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Avalanche ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Avalanche Pro ridedekken er et utmerket lendedekken for dine behov på vinteren.


Dette varme og myke, lett fôrete ridedekkenet vil holde hestens lender tildekket og forhindrer at den fryses mens du trener i all slags vær. Lendedekkenet har et avrundet snitt nær leggen for maksimal kontakt med hesten. Dette sporty og praktiske dekkenet festet enkelt foran på salen med borrelås.


Egenskaper:


  • Mykt lendedekken med tilpasset plass til beina for kontakt
  • Vannavstøtende
  • Borrelås

Teknisk beskrivelse:


300D polyester, 250g/m² fôring.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann på 40°C/105°F. Lufttørk for å bevare formen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fornøyd
1 Likes

Veldig fint nyretrekk, veldig tett og motstandsdyktig. Imidlertid er han høy nok, jeg tok en størrelse på 165 cm for en hest lenge nok og høyde 1m70, han går ned på halvparten av skuldrene og dekker alt låret bak. Ellers er jeg veldig fornøyd med produktet, ingenting å klage på. Jeg anbefaler!

Rimelig og holdbart
0 Likes

Jeg har den svarte refleksvarianten av dette ridebildet. Det føles holdbart, har mykt fôr og sitter på plass. Størrelse full føles normal, hesten har 145 i dynen. Jeg er fornøyd med produktet!

Rart snitt
0 Likes

Hullet som syklisten passer gjennom er altfor stort / langt. Dette gjør dette kvartalet for det meste ineffektivt fordi hestens rygg er utsatt og bare rumpen er dekket. Kuttemønsteret bør modifiseres for å få plass til en rytter som ønsker en tettsittende passform rundt bunnen deres. Imidlertid elsker jeg materialet som kvart kvartal er laget av! Det er veldig holdbart og vil tåle selv de verste værforholdene.

Kjærlighet!
0 Likes

Jeg liker veldig godt dette kvartalet, det passer hesten min fint og passer bra til salen min. Det er også en god pris og hjelper til med å holde hesten min varm under kalde eller regnfulle ritt.

Verdt hver krone.
0 Likes

Jeg søkte en stund på jakt etter et treningsark som var en fornuftig pris og vanntett, og jeg kan ærlig si at denne er spot on! Den er polstret, som om vinteren vil fortsette å holde ham varm mens du sykler, i tillegg til å være vanntett! Gutten min ser nydelig ut i det, og jeg er sikker på at han elsker den like mye som meg !!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.