Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-15%

Horze ProTrek ridedekken med fleece

Produkt-ID: 24323

kr 373,15
kr 439,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze ProTrek ridedekken med fleece
kr 373,15
kr 439,00
Horze bag
kr 399,00
Horze ProTrek ridedekken med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ulitmate, reflekterende lendedekkenet for ridning i kaldt, vått vær.


Dette er nøkkelen for komfortabel ridning om vinteren, både for hest og rytter. Dette lendedekkenet med fleece vil holde hesten din fornøyd, og gjøre treningsøkten din til en glede. Dette lendedekkenet du skal velge hvis du er en ihugga vinter-rytter. Dette varme dekkenet har et reflekterende kantbånd i nylon, slik at du blir lagt merke til og holder deg trygg under alle forhold. Rundt salen er det et borrelåsfeste som er lett å justere, og som holder vind og vann ute. Det utvendige skallet i vannavvisende DuPont teflon vil sørge for at du ikke sitter igjen med et bløtt dekken. Ikke la en kald vinterdag ødelegge en herlig rideøkt. Dette dekkenet er det rette valget for hesten din gjennom hele vinteren.


Egenskaper:


  • Fleecefôret
  • Pustende
  • Vanntett nylon
  • Teflonbelagt med DuPont
  • Reflekterende kant for bedre sikkerhet
  • Borrelås som gjør den enkel å justere
  • Z-logo på bakparten

Teknisk beskrivelse:


420D nylon med vanntett DuPont teflonbelegg og fleecefôr.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nydelig vanlig
6 Likes

Etter å ha vært værfast, holdt vannet og varmet i frost, anser vi det som en spesielt viktig egenskap at det ytre stoffet ikke stivner i frost og forårsaker skrangling, og ikke rasler selv med folder. Klistremerke foran er et holdbart og holder selv om varpen kryper / beveger seg på hesten. En annen god egenskap er at når man sykler, treffer bagasjerommet / skoen ikke hele tidens varp, noe som betyr at fronten av varpen er litt høyere og den nedre faller lavere. Pent stilig nøytral / redusert, perfekt for oppvarming, venting og hjemmebruk! Materialet er også holdbart, solid og holder seg ikke til alt. Smussavvisende og lett å rengjøre! Inne fleece, er det ingen höttöstä, men pustende! Alt i alt et veldig praktisk og absolutt langvarig rideteppe, etter min mening til en fornuftig pris.

Bra produkt
5 Likes

Dette nyretrekket er veldig enkelt å bruke, praktisk og varmt om vinteren. Jeg anbefaler.

5 Likes

supergodt vinterdekk for billig penger, kan brukes i all slags vær, ligger godt på hesten selv i en god vestavind som vi ofte har her på vestkysten

3 Likes

Fin varp, noe som ville vært fint om du kunne få det i størrelse 165 ... :) Krigerbruder kan ikke finne fine ride tepper så lett.

3 Likes

Dette er et godt ridedekken med høy kvalitet. Er i daglibruk og gjevnlig vask uten at det blir slitt og stivt. det sitter godt under ridning. Lett og ta av og på mens du sitter på hesteryggen. Dette anbefaler jeg på det høyeste til alle ryttere.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.