FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Vail ridedekken i ull

Produkt-ID: 24612

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Vail ridedekken i ull
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Vail ridedekken i ull
kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Vail ridedekken i ull
kr 699,00
Horze bag
kr 319,20 kr 399,00
Horze Vail ridedekken i ull
Beskrivelse

Beskrivelse

Flott, innovativt design i et modifisert lendedekken.


Å holde hestens rygg og lenderygg varm og løs er essensielt når du rir i kaldt vær, før hesten får muligheten til å varme opp. Å beholde en varm, smidig rygg reduserer risikoen for skade, og vil gi en hyggelig opplevelse av rideøkta. Hesten vil naturlig varme seg opp, og du vil nyte godt av en hest som yter bedre. Det fine, myke dekkenet er lite nok til at det gir varme uten å krølle seg, og det festes enkelt til gjorden. Den kompakte størrelsen vil ikke forstyrre hjelperne dine eller sjenklene, og det vil se utmerket ut når du rir.


Egenskaper:


  • Pustende
  • Perfekt til brodering
  • Festes enkelt til salen når du rir i kaldt vær

Teknisk beskrivelse:


85% ull, 15% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 30°C, ullprogram med lett sentrifugering. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Bruksanvisning:


Et supert alternativ til et heldekkende lendedekken eller treningsdekken. Dette dekkenet festes bak salen for en god dekking av lenderyggen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott teppe!
0 Likes

Veldig pent behandlet Nierecke! Holder deg veldig godt varm og transporterer fuktighet til utsiden. Tørker veldig fort, slik at du kan sykle flere hester med den. Størrelse XL var egnet for min 178 cm Holsteiner. Kan bare anbefale Nierecke!

Størrelse: Normal
Horze av høy kvalitet og varm halvhest
0 Likes

Vi valgte denne Horze Vail ull-halvtoppen til vinteren. Den er veldig behagelig, hesten er komfortabel med den, begrenser ikke bevegelse og varmer samtidig de viktigste stedene - rygg og korsrygg, slik at musklene ikke blir skadet under intensiv trening. Det ser vakkert ut, varmes godt opp, lett å vaske, laget veldig høy kvalitet, festes enkelt til en cinch med spesielle borrelåsfester. Ofte tar vi produkter presist Horze, gjør det med omhu og tenker på både rytteren og hesten. Dette er viktig. For dette respekterer jeg dem veldig. Kostnadene er dekkende, tror jeg, vil tjene oss i lang tid. Allerede brukt - jeg likte alt.

Super bra ...
1 Likes

Super bra dekk! Det anbefales helt klart;) Den er holdbar og har det godt på hesten.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.