« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

GPA 4S Speed Air Hybrid ridehjelm

Fra 5.941,50 kr
RRP: 6.990,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black (Mat)
Black  GPA 4S Speed Air Hybrid ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Som alle GPA-hjelmer er 4S utviklet med fokus på maksimal beskyttelse. 4S er en teknologisk revolusjon med sine fire lag som gir optimal støtabsorbering, samt bedre motstand mot lateral kompresjon.

Enestående demping Det utvendige skallet er laget av absorberende polymer og absorberer den første delen av støtet ved å deformere seg. Det nye og avtakbare fôret kan vaskes, og om nødvendig, erstattes. Den myke og fluffy innsiden har fått antibakteriell behandling. Bedre nakkebeskyttelse Den klassiske hakestroppen er erstattet med et hybridsystem, eksklusivt fra GPA. En krysning mellom tvillinglåssystemet og den tradisjonelle hakestroppen. Den bakre delen er laget av termoplastisk resin og integrert glassfiberstoff. Nylonstroppene er dekt med syntetisk lær og festes med en todelt spenne. Takket være den stive delen på baksiden som forlenger skallet, garanterer denne hybrid-hakestroppen en mer omfattende beskyttelse og sørger for at hjelmen sitter bedre på hodet. En noe rimeligere pris og designet av hjelmen vil friste ryttere på alle nivåer. Det andre laget fanger opp energien av støtet og absorberer det. Det tredje skallet er laget av glassfiber og sikrer stivheten til hele hjelmen for å unngå lateral kompresjon. Det fjerde laget er et skall av polystyren som gjør motstanden mot støt komplett ved å krølle seg sammen og dermed beskytte kraniet mot eventuelle hjerneskader. Et optimalt ventilasjonssystem Takket være flere ventiler foran og på siden, samt luftehull bak gir denne hjelmen maksimal ventilasjon. Enestående komfort

Teknisk beskrivelse:

Utvalget av GPA-hjelmer er i samsvar med utkastet til standard EN1384-2017. GPA-serien av hjelmer oppfyller den gjeldende amerikanske standarden ASTMF1163-15 og er også SEI-godkjent (amerikansk kvalitetsmerke). Vennligst bestill hjelmen i én størrelse større, da hjelmen er liten i størrelsen.

Produkt-ID: 345583

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: