« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

GPA Easy First Lady Hybrid ridehjelm

5.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Black (Mat)
Black  GPA Easy First Lady Hybrid ridehjelm
Black/Shiny GPA Easy First Lady Hybrid ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Elegant og raffinert. EASY-serien tilbyr et nytt alternativ for ryttere som leter etter det beste fra en hjelm når det gjelder beskyttelse, komfort og letthet. Denne hjelmen er med deg dag etter dag, til enhver anledning - uten kompromisser.

Økt støtabsorbering og fantastisk ventilasjon Det utvendige skallet i termoplastisk resin minimerer risikoen for perforering ved fall. Det innvendige skallet er laget av ekspandert polystyren og demper og sprer innvirkningen av et slag over hele hjelmen. Takket være flere ventiler foran og bak gir denne hjelmen optimal ventilasjon. Enestående komfort Det nye og avtakbare fôret kan vaskes, og om nødvendig, erstattes. Den myke og fluffy innsiden har fått antibakteriell behandling. Bedre nakkebeskyttelse Den klassiske hakestroppen er erstattet med et hybridsystem. Eksklusivt fra GPA. En krysning mellom tvillinglåssystemet og den tradisjonelle hakestroppen. Den bakre delen er laget av termoplastisk resin og integrert glassfiberstoff. Nylonstroppene er dekt med syntetisk lær og festes med en todelt spenne. Takket være den stive delen på baksiden som forlenger skallet, garanterer denne hybrid-hakestroppen bedre beskyttelse og sørger for at hjelmen sitter bedre på hodet. Takket være den stive delen på baksiden som forlenger skallet, garanterer denne hybrid-hakestroppen bedre beskyttelse og sørger for at hjelmen sitter bedre på hodet. En noe rimeligere pris og designet av hjelmen vil friste ryttere på alle nivåer.

Teknisk beskrivelse:

Utvalget av GPA-hjelmer er i samsvar med utkastet til standard EN1384-2017. GPA-serien av hjelmer oppfyller den gjeldende amerikanske standarden ASTMF1163-15 og er også SEI-godkjent (amerikansk kvalitetsmerke). Vennligst bestill hjelmen i én størrelse større, da hjelmen er liten i størrelsen.

Produkt-ID: 345586

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: