« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

OneK Defender Pro Matt ridehjelm

Fra 2.690,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black
Black OneK Defender Pro Matt ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

OneK ridehjelm kommer med State of the Art-design, samt maksimal sikkerhet og komfort!

Sikkerhet først! OneK-hjelmene er sammensatt av et sprøytestøpt ytre skall av polykarbonat og avansert ABS-kompositt, kombinert med en EPS-fôr. EPS-fôret er hoveddelen for støtabsorbering i hjelmen. OneK bruker kun EPS av høy kvalitet med en tetthet som gjør hjelmen perfekt for støtdemping. VG01-godkjent. Komfortabel OneK-hjelmen gir deg et meget høyt nivå av ventilasjon, med to frontventilasjoner, to på siden, en bak og to stripeventilasjoner på midten. Hjelmen har et behagelig polstret feste, med fôr i syntetisk semsket skinn, justering av borrelås og en enkel spenne. OneK-hjelmene kommer i tre skallstørrelser. Ved å bruke OneK-liner som er tilgjengelig fra XS til XL kan du få den perfekte passform. OneK-lineren er laget av vaskbart, hurtigtørkende stoff som er fukttransporterende og antibakterielt. Fare! Liner selges separat og følger ikke med hjelmen. Design OneK-hjelmer har den perfekte synergien mellom avansert teknologi og estetisk tiltalende design. Med nok funksjoner til å appellere til de som søker alt en hjelm kan tilby, pakket inn i en pakke som tradisjonalister kan sette pris på, har One K det beste fra begge verdener.

Teknisk beskrivelse:

One K ™ hjelmene er underlagt tre forskjellige tester. One K ™ er stolte av å score over de nødvendige standardene i alle tester og dermed bli godkjent av CE-normene VG01 og ASTM F1163-15.

Produkt-ID: 326757

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: