Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!

Harry's Horse Saint jodhpursko i lær

Produkt-ID: 308939

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse Saint jodhpursko i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpursko i lær, fôret med en flat gummisåle.Har en komfortabel neopren innersåle som er støtabsorberende og hindrer friksjoner.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Solid støvel
1 Likes

Dette er en solid støvel som holder formen veldig bra. Den er normal i størrelse, men litt til den smale siden av foten. Den er lett å ta på og sitter godt. Jeg har nå brukt bagasjerommet ca. 4-5 ganger i uken i 2 måneder og det er nesten umulig å se og jeg bruker det både på stallen og under ridning. Virkelig bra støvel til en fornuftig pris.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.