Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Rovigo vinterridestøvler

Produkt-ID: 38203

kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Rovigo vinterridestøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Rovigo vinterridestøvler
kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Rovigo vinterridestøvler
kr 1.390,00
Horze Rovigo vinterridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse høye vinterstøvlene er solide og justerbare.


Fôret ridestøvel i robust nubucklær av høy kvalitet som holder deg varm og tørr hele vinteren. Den doble borrelåsen på leggen lar deg justere vidden på skaftet slik at du kan ha dine varmeste ridebukser eller regnbukse under. Den solide, slitesterke sålen har en definert hæl, og er perfekte til ridning. Disse vanntette ridestøvlene kommer til å bli favoritten når det er kaldt ute.


Egenskaper:


  • Tøffe lærridestøvler i nubuck
  • Justerbar borrelåslukking rundt leggen
  • Solid såle til ridning og arbeid
  • Mykt syntetisk pelsfôr
  • Vanntett utside
  • Horzelogo stemplet på skaftet

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Nubucklær øverst, syntetisk pelsfôr.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Funksjon og design i samme produkt
11 Likes

En stilig, funksjonell og varm støvel til en virkelig god pris. Horze Rovigo er støvelen for deg som vil beholde ridefølelsen mens du holder føttene varme. En perfekt ridestøvel i den kalde årstiden.

Hyggelige støvler
10 Likes

Hyggelige, solide støvler. Jeg elsker det rustikke utseendet deres. Imidlertid bretter de merkelig ved anklene, som også kan sees på bilde to, noe som gjør dem litt rart å gå i. Selv etter en dags bruk kan du se det i læret på toppen av foten. Det er litt skuffende, for de ser allerede slitte ut. Jeg håper det bare er en skjønnhetsfeil, og at de vil vare i mange år til. De er litt store, men ikke for store, og det betyr ikke så mye, for det er plass til en god ullsokk om vinteren. Jeg har gått med dem på en litt gjørmete og våt jord, og de klarte seg fint, som ikke trengte gjennom vann eller fuktighet. Alt i alt noen fine støvler.

Horze Rovigo vinter ridestøvler
6 Likes

Ridestøvler ganske tette om ikke en liten brystplate. Borrelåsfestet holder ikke og støvlene forblir i R "knebøy", så bagasjerommet er ikke stivt. Foten er god og klumpete, og støvlene, i det minste på disse frostene, var veldig løse. Jeg har ikke prøvd langrenn ennå

For stor
6 Likes

Langt for stort og bredt på foten. Jeg er i størrelse 8 og jeg bestilte en størrelse 42. Det vil koste meg £ 40 å sende tilbake. Jeg kontaktet horze kundeservice for å se om jeg kunne poste dem tilbake til en britisk aksjeforretning. Jeg har siden kjøpt et par fra eBay £ 54 !!!!

Super fine støvler !!
5 Likes

Er veldig fornøyd med dette kjøpet. Godt laget med fine detaljer. Veldig fin å ha på. Har 39-40 i størrelse. Kjøpte st 40 og kan passe med en litt tykkere sokk. Skaftbredde passet meg, som har ganske smale kalver. Lett å stramme med borrelåsstropper. Så glad at jeg bestilte et annet par.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.