FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Rovigo vinterridestøvler

Produkt-ID: 38203

kr 1.181,50
kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Rovigo vinterridestøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Rovigo vinterridestøvler
kr 1.181,50
kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Rovigo vinterridestøvler
kr 1.181,50
kr 1.390,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Horze Rovigo vinterridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse høye vinterstøvlene er solide og justerbare.


Fôret ridestøvel i robust nubucklær av høy kvalitet som holder deg varm og tørr hele vinteren. Den doble borrelåsen på leggen lar deg justere vidden på skaftet slik at du kan ha dine varmeste ridebukser eller regnbukse under. Den solide, slitesterke sålen har en definert hæl, og er perfekte til ridning. Disse vanntette ridestøvlene kommer til å bli favoritten når det er kaldt ute.


Egenskaper:


  • Tøffe lærridestøvler i nubuck
  • Justerbar borrelåslukking rundt leggen
  • Solid såle til ridning og arbeid
  • Mykt syntetisk pelsfôr
  • Vanntett utside
  • Horzelogo stemplet på skaftet

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Nubucklær øverst, syntetisk pelsfôr.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ubehagelig, dårlig fôr
0 Likes

Dessverre er støvlene veldig ubehagelige. Med en dyp hæl trykker læret inn på vristen. Det indre materialet presses flatt etter første slitasje og gnir hele hælen. På grunn av den dårlige kvaliteten på det indre materialet, blir ikke skoene heller varme. Pris / ytelsesforhold veldig, veldig dårlig. Skoene kan ikke under noen omstendigheter anbefales. Jeg forventer kvalitet for denne prisen.

Størrelse: Normal
varm
0 Likes

Skoene er varme, men jeg synes de er veldig stive og tykke. Etter noen minutter med løping får du blemmer på hælen. Zum.reiten Jeg har ikke prøvd dem ennå. Jeg er skuffet

Størrelse: Normal
Skuffende på alle måter
0 Likes

Disse støvlene ligner ikke på bildet. Læret ser billig ut og dårlig kvalitet (mer som plastimitasjonsskinn); fotområdet er stort og veldig hardt (mer som en tå med lukket tå!); ankelseksjonen er stiv, men for romslig, noe som gjør at den bretter seg ubehagelig, selv når du bare prøver på for første gang og beina er veldig høye, noe som igjen er ubehagelig. Definitivt ikke verdt pengene, og veldig skuffende.

Størrelse: Stor
Dessverre skuffende
0 Likes

Støvlene er gode av materialet. Imidlertid er de tydeligvis for langt i ankelområdet. Når det bæres store, harde rynker som gnir på ankelen. Siden de nå er slitt, er returen ekskludert, ellers vil jeg returnere dem.

Størrelse: Stor
Gode støvler
0 Likes

Jeg har sett på disse en stund, selv om størrelsen aldri var tilgjengelig. Etter å ha lest anmeldelser, bestilte jeg en 7,5 (jeg er vanligvis en 8), og de passer perfekt. Frakten var også super rask, jeg er i Canada, så det tar litt tid, men de kom i løpet av en uke. Elsker disse støvlene.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.