Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Winslow ridestøvler i ekte lær

Produkt-ID: 39071

kr 2.490,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
kr 2.490,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
kr 2.490,00
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige ridestøvler som er laget i fint, brasiliansk lær.


Høye støvler som er en nødvendighet for konkurranser når chaps og jodhpurs ikke fungerer. Disse nydelige støvlene laget i brasiliansk lær har glidelås bak, og en elastisk flapp for å se smale og elegante ut. En gummisåle og flere fotstørrelser og bredder gir god komfort. Foten har stemplede detaljer, fikserte elastiske lisser og fine støtter til sporene. Fôret er i myk, semsket for komfort. Z-emblem på toppen av leggen, som inkluderer en liten metallknapp med krystalldekt logo. En lærstropp med trykknapp på toppen og bunnen av glidelåsen sikrer at den ikke åpner seg.


Egenskaper:


 • Elegant, høy støvel i myk lær
 • Elastikk langs glidelåsen
 • Trykknapper på toppen og bunnen av leggen
 • Hullmønster på fotområdet
 • Komfortabel gummisåle
 • Firkantet tå
 • Z-logo med krystaller på toppen av leggens utside
 • Innsidefôr i mykt semsket griselær
 • YKK-glidelås
 • Fire størrelser i leggen: Smal, normal, vid, ekstra vid

Teknisk beskrivelse:


100% ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en fuktig klut etter bruk Stell læret med lærpleieprodukter.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig dårlig kvalitet
0 Likes

For en skuffelse .... Sømmer rives etter bare 3 ukers bruk til tross for at jeg hadde bestilt riktig størrelse jeg hadde rett til utveksling og til tross for at det er verre enn det første jeg hadde kundeservicen ikke gir ikke noe svar på forespørselen min støvlene er veldig dårlig kuttet og tjenesten anser seg ikke som ansvarlig for salg av dårlig trimmet støvel jeg anbefaler 200 € og 3 ukers bruk er skammelig

Superstøvler til en god pris
0 Likes

Jeg har testet støvlene i noen måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med det. Læret er veldig mykt, de passer godt og er veldig komfortable. Steifel ser veldig elegant ut og lager et vakkert langt ben. Jeg har ikke noe problem med mønsteret, det samler ikke skitt, men jeg har det eneste for å ri. Tydelig kjøpsanbefaling.

Størrelse: Normal
brekkasje
0 Likes

Dessverre knekker støvelen i elastikken ved leggen. Min varte i et halvt år - så en støvel er for dyr for kvaliteten ...

Størrelse: Normal
Lite slitesterk..
2 Likes

Har hatt disse støvlene i under et år, og nå har strikken på innsiden rakna opp. Veldig pene støvler, men ikke holdbare nok om du skal bruke de 4+ ganger i uka

Etter tre måneder bruk ..
0 Likes

Jeg kjøpte støvlene for tre-fire måneder siden. I begynnelsen var glidelåsen ekstremt tung, men etter en stund fungerte den ikke. Imidlertid har støvlene satt ekstremt og kastet mange rynker - det ser ikke bra ut i det hele tatt og er veldig synd siden de nå er "for korte". Støvlene er veldig myke. Var egentlig ment som en turneringsstøvel, men dessverre passer du ikke godt nok. Imidlertid vil jeg anbefale dem til Freiteitreiter.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

16:9 image

Perfekt passform

16:9 image

Perfekt passform

 • Horze Windslow ridestøvler utfyller rytterens høye krav til funksjon og eleganse og har en fantastisk passform!
 • Hver størrelse finnes i 4 leggvidder: smal, normal, vid & ekstra vid og har en en bred skjult kvalitetselastikk langs glidelåsen som gjør at støvelen tilpasser seg omkring benet og passer perfekt til stort sett alle legger!
 • Glidelåsen som gjør det lett å ta støvelen av og på er laget i sterk YKK kvalitet.

Funksjonell & Elegant

16:9 image

Funksjonell & Elegant

 • Støvlene er laget i fint brasiliansk lær og har noen flotte mønsterdetaljer som gir støvelen eleganse og stil.
 • Forsterkningen på innsiden av leggen gjør støvelen robust og helper til å stabilisere støvelen mot salen, samt hjelper rytteren med å holde rett holdning.
 • Den elastiske snøring gir fleksibilitet og sørger for at støvelen omslutter foten godt.Den elastiske snøring gir fleksibilitet og sørger for at støvelen omslutter foten godt.

Komfortabel & holdbar

16:9 image

Komfortabel & holdbar

 • Støvlene har behagelige stødapsorberende gummisåler og en myk uttagbar innersål.
 • De solide lærstropper med trykknapper på toppen og bunnen av glidelåsen avlaster presset på glidelåsen og sikrer at den ikke åpner seg.
 • Bak på støvelen er det sporestøtter som er designet for å holde sporene stødig

Anbefales av:

16:9 image

Fantastisk å ha på og flotte detaljer

"Ridestøvler er noe jeg personlig synes er veldig vanskelig men det som gjorde at valget mitt falt på denne støvelen var at den var helt fantastisk å ha på seg allerede fra første stund samtidig som den er veldig elegant og feminin. Ett ekstra stort pluss er den perfekte detaljen med krystaller i Z logoen på utsiden av støvelen! Jeg elsker sånne detaljer. Disse støvlene brukes til ridning hjemme.i det daglige men de er så utrolig gode og ikke minst pene så de er også med meg når jeg reiser rundt på stevner."