Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Winslow ridestøvler i ekte lær

Produkt-ID: 39071

kr 1.989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
kr 1.989,00
Horze bag til ridestøvler
kr 249,00
Horze Winslow ridestøvler i ekte lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige ridestøvler som er laget i fint, brasiliansk lær.


Høye støvler som er en nødvendighet for konkurranser når chaps og jodhpurs ikke fungerer. Disse nydelige støvlene laget i brasiliansk lær har glidelås bak, og en elastisk flapp for å se smale og elegante ut. En gummisåle og flere fotstørrelser og bredder gir god komfort. Foten har stemplede detaljer, fikserte elastiske lisser og fine støtter til sporene. Fôret er i myk, semsket for komfort. Z-emblem på toppen av leggen, som inkluderer en liten metallknapp med krystalldekt logo. En lærstropp med trykknapp på toppen og bunnen av glidelåsen sikrer at den ikke åpner seg.


Egenskaper:


 • Elegant, høy støvel i myk lær
 • Elastikk langs glidelåsen
 • Trykknapper på toppen og bunnen av leggen
 • Hullmønster på fotområdet
 • Komfortabel gummisåle
 • Firkantet tå
 • Z-logo med krystaller på toppen av leggens utside
 • Innsidefôr i mykt semsket griselær
 • YKK-glidelås
 • Fire størrelser i leggen: Smal, normal, vid, ekstra vid

Teknisk beskrivelse:


100% ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en fuktig klut etter bruk Stell læret med lærpleieprodukter.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastiske støvler!
3 Likes

Dette er et par fantastiske ridestøvler til en rimelig pris! De var helt jævlige og ri med i starten, men etter noen få uker var de en drøm og bruke. Utrolig deilig og gå med også. Gir god støtte og holdning, eeeelsker dem!

Super komfortable støvler
3 Likes

Veldig myke, men fortsatt dimensjonsstabile støvler. Veldig behagelig yttersåle. Jeg bruker den til dressur og hopping. Jeg ville kjøpe igjen og igjen. God pris for pengene. Etter 6 uker ingen tegn på slitasje.

dårlig plass. av elastisk
3 Likes

Jeg har hatt to par av denne støvelen, og begge parene er knust i elastikken mellom lamellene som er der for å dekke elastikken. Det første paret klarte jeg å sykle ca. 10 ganger med, fikk dem byttet og syklet rundt 5-7 ganger med det andre paret før de brøt på samme måte. Jeg tror det er fordi elastikken sitter rett der bagasjerommet er i kontakt med salen. Horze har levert fantastisk service i begge tilfeller, og jeg har mottatt pengene mine tilbake

Lite slitesterk..
2 Likes

Har hatt disse støvlene i under et år, og nå har strikken på innsiden rakna opp. Veldig pene støvler, men ikke holdbare nok om du skal bruke de 4+ ganger i uka

Røyk etter lite bruk
2 Likes

Brukte dei lite i eit par måneder før nesten heile strikken langs leggen raknet, men før det var dei heilt fantastiske. Eg har leitet i mange år før eg endelig fant eit par ridestøvler som passet, vid var alltid for lite og x-vid var alltid for stort, men når det var strikk så passet dei perfekt. Men dei tålte ikkje masse før dei blei ødelagt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

16:9 image

Perfekt passform

16:9 image

Perfekt passform

 • Horze Windslow ridestøvler utfyller rytterens høye krav til funksjon og eleganse og har en fantastisk passform!
 • Hver størrelse finnes i 4 leggvidder: smal, normal, vid & ekstra vid og har en en bred skjult kvalitetselastikk langs glidelåsen som gjør at støvelen tilpasser seg omkring benet og passer perfekt til stort sett alle legger!
 • Glidelåsen som gjør det lett å ta støvelen av og på er laget i sterk YKK kvalitet.

Funksjonell & Elegant

16:9 image

Funksjonell & Elegant

 • Støvlene er laget i fint brasiliansk lær og har noen flotte mønsterdetaljer som gir støvelen eleganse og stil.
 • Forsterkningen på innsiden av leggen gjør støvelen robust og helper til å stabilisere støvelen mot salen, samt hjelper rytteren med å holde rett holdning.
 • Den elastiske snøring gir fleksibilitet og sørger for at støvelen omslutter foten godt.Den elastiske snøring gir fleksibilitet og sørger for at støvelen omslutter foten godt.

Komfortabel & holdbar

16:9 image

Komfortabel & holdbar

 • Støvlene har behagelige stødapsorberende gummisåler og en myk uttagbar innersål.
 • De solide lærstropper med trykknapper på toppen og bunnen av glidelåsen avlaster presset på glidelåsen og sikrer at den ikke åpner seg.
 • Bak på støvelen er det sporestøtter som er designet for å holde sporene stødig

Anbefales av:

16:9 image

Fantastisk å ha på og flotte detaljer

"Ridestøvler er noe jeg personlig synes er veldig vanskelig men det som gjorde at valget mitt falt på denne støvelen var at den var helt fantastisk å ha på seg allerede fra første stund samtidig som den er veldig elegant og feminin. Ett ekstra stort pluss er den perfekte detaljen med krystaller i Z logoen på utsiden av støvelen! Jeg elsker sånne detaljer. Disse støvlene brukes til ridning hjemme.i det daglige men de er så utrolig gode og ikke minst pene så de er også med meg når jeg reiser rundt på stevner."