Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Mountain Horse Sovereign High Rider støvler

Produkt-ID: 301448

kr 3.795,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
kr 3.795,00
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Tradisjonell og tidløs, Sovereign Terrengstøvel tilbyr en mer komfortabel hæl-ned posisjon med den unike Mountain Horse® Prolaze-™ Teknologien. Egenskapene inkluderer en sterk og holdbar YKK® Vislon glidelås i full lengde bak, glidelåsholder på toppen av støvelen, holdbar skjult elastikk på begge sider av glidelås for en komfortabel passform, fôring i mykt og ekte lær, spansk kutt øverst, 9 sett maljer med elastisk snøring, eksklusiv Mountain Horse® Prolaze-Flexnotch™ teknologi for en komfortabel hæl-ned posisjon, ergonomisk designet, uttagbar ShockX™ Avansert innersåle, beskyttende hældeksel med snap som beskytter glidelåsen, eksepsjonell High-Density™ yttersåle med grepsreaksjon i riflede soner for økt yteevne og integrert, herdet stålskaft gir bedre stabilitet når du rir eller går. Gratis Mountain Horse® oppblåsbare støvelpute og støvelbag inkludert i esken.


Egenskaper:


  • Eksklusiv Mountain Horse Flexnotch™ teknologi For en mykere og lettere hæl-ned posisjon
  • Slitesterkt, skinnende fullnarvet lær øverst Skinnende finish med god støtte
  • Eksepsjonell High Density™ yttersåle Grepreaksjon i riflede soner gir økt yteevne og mer
  • Slitesterk ekte YKK® glidelås bak
  • Skjult elastikk langs innsiden av baksiden på skaftet for individuell passform
  • ShockX™ ergonomisk utformet dempende fotseng
  • Integrert, herdet stålskaft gir forbedret stabilitet når du rir eller går

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Fullnarvet lær. Fôring: Mykt fullnarvet lær.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vakre par støvler
10 Likes

Endelig finner jeg et par støvler som passer perfekt! Gjør 39 i størrelse og har en sterk legg 40 cm! Jeg tok en størrelse 39R / P høyde på stangen 47 og svingen på bløtdyr 37! Hva gjør meg til et helvete! En første prøve i 39R / W altfor bred! Tips: Ta en midje under din grunnleggende leggstørrelse!

Beste ridestøvlene jeg har hatt!
4 Likes

Jeg har aldri hatt så gode ridestøvler i hele mitt liv før. De er gode fra dag én, tilpasser seg godt og fort til foten og utrolig behagelig å ha på seg. På hesterygger gir de deg god støtte, men du har samtidig god bevegelighet. Og ikke er de bare gode men de er utrolig pene å se på. helt smashing! Absolutt verdt prisen!!

VELDIG FINE STOFFER
3 Likes

Stengingen er faktisk kvalitet (stor nedleggelse som jeg tror er umulig å bryte). Designet er som tilstede på bildet. Læret er tykt av kvalitet. Personlig for meg er støvletten nesten for bred ved ankelen, men jeg trenger veldig lange og brede støvler ved leggen (det kan være annerledes for mindre størrelse). Jeg anbefaler

Nydelige!
2 Likes

Utrolig vakre støvler som skiller seg ut i mengden, uten å være "for mye" eller distraherende for totalinntrykket. Passer godt, gode å ha på, mange størrelsesalternativer og ellers veldig godt lær. Eneste jeg har å utsette på dem er at disse støvlene fort får riper i seg, noe jeg oppdaget etter et uhell i skogen der jeg og hesten havnet inn i en busk. I tillegg er sålen veldig glatt og gir lite friksjon i stigbøylen, men om man har en god sits er ikke dette et problem. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, men to små bemerkelser gjør at de ikke får full pott.

Virkelig flott!
2 Likes

Jeg kjøpte støvlene i brunt, størrelse 39. Modell høy / smal. Til å begynne med var de litt stramme, men det elastiske innsettet gjør at de passer godt. De er smale kutt, noe som er veldig bra for min smale fot. Jeg har en 36 kalv, så denne varianten var definitivt det riktige valget! Kvaliteten på støvlene er virkelig overbevisende, fotbedet er superkomfortabelt. Utførelsen og også skinn er av god kvalitet. Pris / ytelsesforholdet er veldig bra!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.