FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Mountain Horse Sovereign High Rider støvler

Produkt-ID: 301448

kr 3.795,00
(Pris inkl. MVA)
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
kr 3.795,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
kr 3.795,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Mountain Horse Sovereign High Rider støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Tradisjonell og tidløs, Sovereign Terrengstøvel tilbyr en mer komfortabel hæl-ned posisjon med den unike Mountain Horse® Prolaze-™ Teknologien. Egenskapene inkluderer en sterk og holdbar YKK® Vislon glidelås i full lengde bak, glidelåsholder på toppen av støvelen, holdbar skjult elastikk på begge sider av glidelås for en komfortabel passform, fôring i mykt og ekte lær, spansk kutt øverst, 9 sett maljer med elastisk snøring, eksklusiv Mountain Horse® Prolaze-Flexnotch™ teknologi for en komfortabel hæl-ned posisjon, ergonomisk designet, uttagbar ShockX™ Avansert innersåle, beskyttende hældeksel med snap som beskytter glidelåsen, eksepsjonell High-Density™ yttersåle med grepsreaksjon i riflede soner for økt yteevne og integrert, herdet stålskaft gir bedre stabilitet når du rir eller går. Gratis Mountain Horse® oppblåsbare støvelpute og støvelbag inkludert i esken.


Egenskaper:


  • Eksklusiv Mountain Horse Flexnotch™ teknologi For en mykere og lettere hæl-ned posisjon
  • Slitesterkt, skinnende fullnarvet lær øverst Skinnende finish med god støtte
  • Eksepsjonell High Density™ yttersåle Grepreaksjon i riflede soner gir økt yteevne og mer
  • Slitesterk ekte YKK® glidelås bak
  • Skjult elastikk langs innsiden av baksiden på skaftet for individuell passform
  • ShockX™ ergonomisk utformet dempende fotseng
  • Integrert, herdet stålskaft gir forbedret stabilitet når du rir eller går

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Fullnarvet lær. Fôring: Mykt fullnarvet lær.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Så behagelig!
0 Likes

Så komfortable ridestøvler som er enkle å gå rundt.

Størrelse: Normal
Glidelåser holder ikke
0 Likes

Støvlene har vært i bruk i nøyaktig ett år, og nå har glidelåsen på den andre brutt. Bytte ut en ny glidelås vil koste 50-100e / bagasje, avhengig av skomakeren. Jeg har hørt fra mange fra alle andre former som denne type støvler, glidelåser er av dårlig kvalitet. Irriterende som sådan, ellers vil støvlene sitte perfekt på føttene mine. Nå er verdien mellom å bytte glidelås og kjøpe nye andre merke støvler.

Størrelse: Normal
Vakker, men ...
0 Likes

Elastisk støvel / skinn som gnir sidene på hesten min. Etter noen ganger er flekker synlige når håret er slitt / ødelagt. Ja irriterende, helt nye støvler, brukt noen ganger. Det hjelper ikke når du selger fremover, med et rimelig tap.

Størrelse: Normal
Topp kvalitet / pris forhold
0 Likes

Jeg lette etter halvmålstøvler, men all min forskning endte i dyre par ... Jeg lot meg friste av disse støvlene som så ut til å ha en fin finish og i mine størrelser; konklusjon: veldig behagelig, solid fordi jeg går opp 5 ganger i uken og lager en veldig god rapportkull! Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt og anbefaler x1000

Størrelse: Normal
Veldig fornøyd
1 Likes

Når jeg hadde en stor leggomkrets, var valget av støvler i min størrelse veldig begrenset. Denne modellen var den eneste som virket tenkelig og med en fin estetikk. Veldig behagelig! (ingen justeringsperiode å lide) og solid glidelås som lider mindre gjørme enn tradisjonelle stengninger. Jeg sykler mellom 2 og 5 ganger i uken, etter hver bruk med glyserinsåpe, vokser jeg regelmessig, og jeg er strålende fornøyd! Leveres med oppblåsbare skottre og bagasjerom. Jeg håper bare denne modellen fortsatt vil eksistere når jeg bør vurdere å erstatte dem.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.