« Tilbake / Merker / Cavallo

Cavallo Cavallo CAVALJULE JUMPing Sadel Pad

RRP: -13% rabatt
779,00 kr
RRP: 899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Spar -200kr EKSTRA på din bestilling eller handle i Horze-appen og spar 230kr på din bestilling!

Last ned nå!

Kopier kode: SPRING
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.03.2024.
Farge: oliv
oliv Cavallo CAVALJULE JUMPing Sadel Pad
DB/AB Cavallo CAVALJULE JUMPing Sadel Pad
Silver Sage Cavallo CAVALJULE JUMPing Sadel Pad
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Salunderlag med horisontalt stripet quilting. To små, kontrastfargede snorer rammer seteunderlaget. En ny Cavallo-logo gir seteunderlaget et edelt utseende. På toppen av seteunderlaget er det en merkelapp i nytt utseende. Utstyrt med en avtagbar mankepute laget av myk vevd fuskepels foran. De øvre og nedre gjordstroppene er kantet med et satengbånd. De øvre gjordstroppene er avtagbare og de nedre er faste. Det hurtigtørkende og fukttransporterende bambusnettingsfôret er ikke bare bærekraftig, men også spesielt hudvennlig, kjølende og gir maksimal komfort. En fôring som holder formen gjør at sjabraken ligger perfekt på hestens rygg.

Teknisk beskrivelse:

Skallstoff: 100 % polyester, skinnende satengstoff. Polstring: 100 % polyester. Fôr: 55 % bambusfiber, 45 % polyester kjølegarn.

Produkt-ID: 345131

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: