Kjøp Likit 250 gram | horze.no

250 gram

kr 45,00
Pris inkl. MVA
Honey Likit 250 gram likit
Fruit Salad Likit 250 gram likit
Cherry Likit 250 gram likit
Gulrot Likit 250 gram likit
Banana Likit 250 gram likit
Eple Likit 250 gram likit
Likit 250 gram
Likit 250 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Likit 250 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

For refill av Tounge Twister, Boredom Breaker og Boredom Buster. For mer infomasjon om Likit, vennligst besøk hjemmesiden. Likit slikkesteiner er hovedsakelig laget av naturlig vitaminkonsentrert druesukkermelasse, og all berarbeidet plast er laget av feilfritt materiale av europeisk opprinnelse. Produksjonen foregår med den høyeste kvalitetskontroll for å sikre en jevnt høy kvalitet. Hesten holdes kontinuerlig opptatt på en leken måte, slik at kjedsomhet og rastløshet i boksen eller paddocken kan unngås. Bruken av Likit-produkter er også anbefalt av velkjente hestespesialister på adferdsforskning ved universitetet ved Cornell (USA) og Bristol (England). Gi hestepartneren din tidsfordrivet den fortjener - selv når du ikke kan være der selv!


Teknisk beskrivelse:


Inneholder: 250 gram.


Produkt-ID: 315276

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre