Horslyx Mint, 5kg

449,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
5 kg (89,80 kr / kg)
Spar 15% EKSTRA på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.02.2023. Ikke gyldig for merkene Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Grovfôr er den viktigste delen av hestens diett – imidlertid kan det mangle mange av næringsstoffene som hesten trenger. Horslyx inneholder en høy konsentrasjon av vitaminer, mineraler og sporstoffer som er utviklet for å balansere disse næringsstoffmanglene – noe som gir en lykkelig, sunn hest. Den velsmakende og værbestandige slikkesteinen gir et naturlig appetittfôringsmønster som lar hesten selvregulere og bruke Horslyx når den trenger det, noe som fører til bedre fordøyelse og mindre stress. Tenk på Horslyx som hestens versjon av en multivitaminpille for mennesker!

Alle hester og ponnier, fra et barns shetlandsponni, til en konkurransehest, kan ha fordel av den omfattende næringsstoffpakken og det lille, men hyppige fôringsmønsteret som Horslyx fremmer.


Produkt-ID: 322502

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: