Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Kentucky senebelegg i lær med saueskinn og elastikk

Produkt-ID: 313007

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky senebelegg i lær med saueskinn og elastikk
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kentucky senebelegg i lær med saueskinn og elastikk
Beskrivelse

Beskrivelse

Kentucky senebelegg i lær med saueskinn og elastikk har et elegant søm-mønster, er et blikkfang på et hvert stevne, og en "må ha" for rytteren som ønsker en stilig framtoning. Med slagordet "tilbake til basis", har designet tatt vare på det autentiske lærutseende fra tidligere tider, kombinert med høy kvalitet. Beleggene passer perfekt takket være det strømlinjeformede og anatomiske designet. Varmerket til Kentucky Horsewear med høy grad av beskyttelse og komfort for hesten er likt med de andre beleggene, men det kommer innpakket i dette nydelige, klassiske designet.
Saueskinnskanten er pustende, og gir utmerket demping mot huden. Beleggene er enkle å vaske i vaskemaskinen på 30° C. Læret er utviklet for å tåle vaskeprosessen. Den er laget av kunstig saueskinn med de samme egenskapene og karakteristikkene som ekte saueskinn.


Egenskaper:


  • Elegant og stilig "tilbake til basis"-utseende
  • Ekstremt myk og komfortabel
  • Lette å ta av og på med hurtigutløsende elastikk
  • Ideell for hester med sensitiv hud
  • Gir hesten den beste komforten og beskyttelsen
  • Hjelper med å forhindre gnag

Teknisk beskrivelse:


14x35x10 cm.


Vaskeanvisning:


Kan maskinvaskes på 30° C.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vakre gangarter
0 Likes

Veldig fint produkt, utmerket kvalitet på lær og sau, enkelt vedlikehold (maskin 30 grader). Imidlertid liten størrelse, full størrelse for en hest 1m67 til slutt hakk litt stramt.

Vakker, men for rettferdig!
0 Likes

Gaiters av veldig god kvalitet, estetisk, toppen. Men på min hest på 1m70 som har uansett grunnleggende gangartere, veldig vanskelig å lukke selv til siste hakk, og den er ultratett. Jeg skal se for å slappe av elastikken fordi det er umulig å påføre min loulou, gangarter som er ubrukelige i dagens tilstand.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.