« Tilbake / Hest / Sjabraker / Allround- og sprangsjabraker

Horze Cairo Infra-Red sprangsjabrak

RRP: -20% rabatt
599,00 kr
RRP: 749,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red sprangsjabrak
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Enkel, men samtidig elegant og svært funksjonell sjabrak med en overside i bomullstyll og infrarødt stoff på innsiden. Mesh langs ryggraden øker pusteegenskapene under salen, noe som er praktisk på harde treningsøkter eller på varme sommerdager. Lange salfester og gjordstropper som kan åpnes holder salen trygt på plass. Rødt kantbånd og logo langs ryggraden viser at denne sjabraken er en del av Cairo-kolleksjonen til Horze. De keramiske nanopartiklene som er vevd inn i stoffet absorberer energien fra hestens kropp og frigjør en lang, infrarød stråle på 8-12μm bølgelengde tilbake til hestens kropp. Den infrarøde strålingen er i stand til å trenge dypt inn i vevet og påvirke vannmolekyler, noe som igjen fører til varmeutslipp, som får blodårene til å utvide seg. Dette øker blodsirkulasjonen og dermed også metabolismen, noe som også gjør musklene smidige.

Egenskaper:

  • Infrarødt teknisk stoff med keramiske nanopartikler. Stimulerende effekt på blodsirkulasjon og metabolismen. Bomullstwill. Mesh langs ryggraden. Myk polstring. Hurtigtørkende. Anatomisk formet langs ryggen. Lange salfester. Justerbar gjordstropp med borrelås. Elegant design med rødt kantbånd og silikonmerke

Teknisk beskrivelse:

100% polyester

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C.

Produkt-ID: 17463

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: