FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Muck Boot Arctic Adventure støvler

Produkt-ID: 310927

kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Muck Boot Arctic Adventure støvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Muck Boot Arctic Adventure støvler
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Muck Boot Arctic Adventure støvler
kr 1.399,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Muck Boot Arctic Adventure støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Arctic Adventure har en 100% vanntett, 4mm neopren overside og fleecefôr for maksimal isolering ned til minus 20 grader. støvlene er laget for damer, og har en komfortabel og tettsittende passform , perfekt for snømåking eller pendle til jobben. Finnes i mange forskjellige farger og mønster med en mangesidig, selvrensende yttersåle, designet for å gi et bra grep selv på den mest glatte overflate. Støvelen er perfekt for alle vinteraktiviteter.


Egenskaper:


  • Stretchkant på toppen rundt leggen sørger for å holde varmen inne og kulda ute
  • Fullkommen isolert med 44mm neopren. Dette gir optimal varme, komfort og vanntetthet, alt som du forventer deg av en Muck Boot
  • Det er tilføyd et fleecefór for å holde dine føtter varme i temperaturer ned til -20 grader
  • EVA mellomsåleputer i hvert steg
  • Vår nye flerbruks gummi yttersåle gir optimalt grep og stabilitet
  • Høyde 40 cm

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nydelige lette arbeidsstøvler
0 Likes

Lett å dra på og gå videre med. Lett og behagelig. Dette er de fjerde møkkskoene jeg eier, litt billigere, men komfort kompenserer for prisen.

Lett og mykt
0 Likes

Ellers utmerkede, lette og myke støvler, men dessverre ganske slanke. Så det går ikke med brede ben, spesielt ikke hvis du vil ha ullsokker.

Størrelse: Normal
Deilige støvler
0 Likes

Aldri mer andre støvler !!! Har skostørrelse 39 og 39/40 er perfekte. Patruljeblå er mer havgrønn, men fremdeles en vakker farge (igjen noe annet).

Størrelse: Normal
pERFEKT
0 Likes

anbefalt av venner og egentlig ingen angrer. Fantastisk varm (var -3 i løypa i morges), går bra, myk på føttene. Hun skulle gjerne hatt det i svart / rosa, men er dessverre ikke tilgjengelig i NL. Normalt har jeg størrelse 38 men har bestilt 39/40 fordi størrelsen er stram. Synd at det ikke er separate 39 og separate 40. Videre PERFEKT! Og til tross for høytidene levert raskere enn forventet.

Størrelse: Normal
Lett og behagelig
0 Likes

Nydelige føtter, lette. De liker egentlig ikke -20 grader celsius, men de er de beste jeg har hatt om vinteren. Det er verdt å ta en størrelse større hvis du vil at en ullsokk skal passe inn.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.