Kjøp Muck Boots Edgewater II | horze.no

s Edgewater II

kr 1.249,00
Pris inkl. MVA
Svart Muck Boots Edgewater II muckboots
Muck Boots Edgewater II
Muck Boots Edgewater II
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Muck Boots Edgewater II
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse skoene vil ikke skuffe deg i stallen, selv ikke i kraftig vind og dårlig vær! Kulden trenger ikke igjennom den tykke KavalPren. Og Airmesh fôr gir pusteegenskaper og friskhet. Sålen med godt grep gjør at du ikke sklir! Med forsterket tå-område, vristbeskyttelse og beskyttelse på akillessenen.


Egenskaper:


  • Etterfølgeren til Tack-modellen
  • Størrelse: 37 - 49
  • Farge: svart

Produkt-ID: 332819

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre