FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Muckboot Arctic Weekend vinterstøvel

Produkt-ID: 301545

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Muckboot Arctic Weekend vinterstøvel
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Muckboot Arctic Weekend vinterstøvel
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Muckboot Arctic Weekend vinterstøvel
kr 1.249,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Muckboot Arctic Weekend vinterstøvel
Beskrivelse

Beskrivelse

Hverdagslig, allsidig vinterstøvel.


Hvis du er ute etter en slitesterk, kort vinterstøvel er Arctic Weekend et smart valg. Med et stort utvalg av mønster og farger å velge mellom vil du også se bra ut med støvlene. Denne 100% vanntette støvelen med fleecefôring er forsterket ved hælen og inneholder en riflet, multifunksjonell yttersåle som gir solid kraft i all slags vær og terreng. Den konturerte EVA mellomsålen tilbyr lett, dempende støtte og er laget for maksimal støtmotstand, slik at du kan gå hele dagen uten ubehag. På gjørmete dager holder det å skylle støvlene før de er klare for ditt neste eventyr!


Egenskaper:


  • 100% vanntett
  • 4mm CR Flex-skum
  • Mykt fleecefôr
  • Dempende EVA mellomsåle
  • Forsterket ved hæl
  • Lett yttersåle i gummi med godt grep
  • Stramming øverst med stretch
  • Komforttemperatur: -30° til 10°C

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

absolutt tilrådelig overgangssko i gjørmete og gjørmete vær
0 Likes

Disse støvlene er veldig behagelige å ha på, sålen er kosete. Du har også varme føtter uten å svette. Jeg bærer dem begge i stabilt arbeid og når jeg sykler. Gjennom den halve høye skaftet passer de rett under Jodhpurhose! Jeg foretrekker imidlertid å starte fra minus 5 grader fra mine tidligere vinterstøvler, det er Muckboots bare i kombinasjon med bevegelse (dvs. ikke når du sykler, f.eks.) Varme nok.

Størrelse: Normal
Varmer føttene
0 Likes

Super! Absolutt anbefalt! Litt mer profil ville være et ønske om denne Matschwetter ..

Størrelse: Stor
Fantastiske varme lagsko
0 Likes

Disse vil holde føttene varme og føttene dine ikke svette selv om måleren er et pluss! Veldig kjempeflott lagsko for en fin tur. Jeg leste anmeldelser om at det er verdt å ta et større antall enn normalt, og det var verdt mengden luft, selv om de ikke trengte ullsokker.

Størrelse: Stor
De beste lagskoene
0 Likes

Komfortable og lette stabile sko.

Størrelse: Normal
Beste stallskoene som er å oppdrive
0 Likes

Jeg har brukt disse i et års tid nå. Beste stallskoene jeg har hatt. I vinter har det vært 27minus her og med ullsokk holdt disse varmen. Samtidig bruker jeg de nå i 15pluss. Anbefales på det sterkeste. NB de er bittesmå i størrelse. Gå opp min en størrelse.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.