« Tilbake / Stall & Paddock / Strigleutstyr / Striglekasser og sett

LeMieux LeMieux pussesett til lekeponni

899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Benetton Blue
Benetton Blue LeMieux pussesett til lekeponni
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette mini 7-delers kvalitetsstellesettet har en bæreveske med alt du trenger for å holde ponniens pels i topp stand, inkludert en dandybørste i tre, stjerneformet svamp, karrikam, hovplukker, hale kam og justerbar myk trekropp og skurebørster perfekt for små hender.

Egenskaper:

  • Hold Mini LeMieux Pony børstet, ren og klar til handling med dette perfekte stellesettet for minityr. Børster, karrikam, svamp, manekam og hovplukker alt i en pen stelleveske med glidelås for å ta med deg uansett hvor du går. Passer for alderen 3 år +

Teknisk beskrivelse:

100% polyester.

Vaskeanvisning:

bare tørk av

Produkt-ID: MWN35

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: