Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Striglekasser og sett

Striglekasser og sett

Man kan få stellekasser i mange varianter til oppbevaring av alt stelleutstyret. En velorganisert stellekasse gjør det daglige stellet enkelt.
21 artikler

Kjøp Striglekasser og sett på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

En godt organisert striglekasse gjør det daglige stellet enklere.

Pass på å ha alt du trenger i striglekassen, slik at du kan ta vare på hestens helse og holde kroppen i tipp topp stand. En god striglekasse inneholder hovkrok med eller uten bust, rundbørste, mankam, en myk børste, en børste med lang bust, håndkler til rengjøring og tørking, hovolje og annet utstyr som saks, røytestein, svetteskrape og svamper. Med en full striglekasse har du alt du trenger til det daglige stellet tilgjengelig. Dermed slipper du å løpe til salrommet for å hente det du har glemt. Ha striglekassen i nærheten når hesten er bundet opp, og du er klar til å ri før du vet ordet av det.

Koordiner fargene i striglekassa, så holder du oversikt over utstyret ditt med stil.

Når tiden er inne for å fylle opp striglekassen, har du mulighet til å velge børster og utstyr i sterke og artige farger hos Horze. Du finner blant annet børster med lang bust, rundbørster, plastbørster, hovkroker og svetteskraper. Gi hverdagen litt farger og bling, så går stellet av hesten enda lettere. Det finnes strigleutstyr som passer enhver stil, farge og størrelse, alt etter hva man ønsker. Ha en velfylt striglekasse som er ferdigpakket til stevne, eller en mindre kasse når du skal på små turer med hengeren og for eksempel ri på tur eller time.