Svetteskrapere

Svetteskrapere

Svetteskrape er et must når man skal fjerne overflødig vann etter vasking. Sørg for å ha mange svetteskraper for hånden, slik at du kan hjelpe hesten å tørke raskere.
8 artikler

Kjøp Svetteskrapere på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Skrap bort vann eller svette med en skrape fra Horze.

Med svetteskraper fra Horze gjør du vasking og stell enkelt. Etter en krevende treningsøkt og avspyling kan du bruke en svetteskrape til å fjerne overflødig vann slik at hesten tørker raskere. Unngå at hesten begynner å fryse, og la den tørke fortere ved å fjerne vannet. En enkel metallskrape gjør jobben bra, eller du kan prøve vår nye en-hånd modell med mykt gummiblad rundt hestens bein og sarte områder.

Hjelp den naturlige røyteprosessen med en skrape fra Horze.

Fjern svette, vann eller løs pels med et taggete blad, som gjør jobben lettere. Løsne pelsen med en rundbørste, og dra deretter de løse hårene forsiktig bort med de fine tennene på svetteskrapene fra Horze. Spennen på bladet kan festes slik at du kan bruke den med en hånd, eller tas opp slik at du kan bruke begge hender og få en jevnere trykkfordeling. Dette fugerer godt på de store områdene som kryss og mage. Alle svetteskrapene fra Horze lar det stelle hesten kjapt og smertefritt.