Flash Sale! Spar 13% på hele din bestilling *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Svetteskrapere

Svetteskrape er et must når man skal fjerne overflødig vann etter vasking. Sørg for å ha mange svetteskraper for hånden, slik at du kan hjelpe hesten å tørke raskere.

Dine filtre:
7 artikler

Skrap bort vann eller svette med en skrape fra Horze.

Med svetteskraper fra Horze gjør du vasking og stell enkelt. Etter en krevende treningsøkt og avspyling kan du bruke en svetteskrape til å fjerne overflødig vann slik at hesten tørker raskere. Unngå at hesten begynner å fryse, og la den tørke fortere ved å fjerne vannet. En enkel metallskrape gjør jobben bra, eller du kan prøve vår nye en-hånd modell med mykt gummiblad rundt hestens bein og sarte områder.

Hjelp den naturlige røyteprosessen med en skrape fra Horze.

Fjern svette, vann eller løs pels med et taggete blad, som gjør jobben lettere. Løsne pelsen med en rundbørste, og dra deretter de løse hårene forsiktig bort med de fine tennene på svetteskrapene fra Horze. Spennen på bladet kan festes slik at du kan bruke den med en hånd, eller tas opp slik at du kan bruke begge hender og få en jevnere trykkfordeling. Dette fugerer godt på de store områdene som kryss og mage. Alle svetteskrapene fra Horze lar det stelle hesten kjapt og smertefritt.