Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Millau ulldekken

Produkt-ID: 24652

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Millau ulldekken
kr 699,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Millau ulldekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Rikt ulldekken som føles luksuriøst å ta på, og vil se fantastisk ut på hester i alle farger.


Tykk, rik ull med mye sølvdetaljer gjør dette dekkenet til et perfekt valg å bruke når du skal ut blant andre. Den markante utsmykningen på hoften er et klassisk design og komplimenterer det nydelige kantbåndet i sølv, og Z-logoen. Dette pene dekkenet vil bli ditt favorittvalg når du er ute og reiser, ettersom hesten vil komme fram frisk og pen når den lastes av for ditt neste stevne. Pustende ull betyr at hesten vil holde varmen, samtidig som den ikke blir for varm. Det holdbare designet ser deilikat ut, men er solid, og holder i vask slik at dekkenet kan brukes sesong etter sesong.


Egenskaper:


  • Rik, mørk blå ull for varme
  • Lave kryssgjorder
  • Doble spenner for lukking i bogen
  • Elegant kantbånd i sølv
  • Mankebeskyttelse i fleece
  • Ornament med sølvsnor på hoften

Teknisk beskrivelse:


80% ull, 20% blandet fiber.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Bruksanvisning:


Velg dette oppsiktsvekkende stevnedekkenet for å gjøre hesten din til et blikkfang når den går over stevneplassen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

2 Likes

Veldig elegant teppe, hesten i det ser ut som en turneringshest av middelalderens festligheter. Ikke så tykk som vi ønsker, men ull er ull, det er varmt i det. Flott stallalternativ for vinteren.

utmerket
2 Likes

Varmt og utrolig smart teppe! beltene under setet er løsnet på begge sider, slik at de kan brukes andre steder hvis du virkelig trenger det. Når det gjelder slitestyrke, er det ingenting å si objektivt så langt - sesongen har akkurat begynt. Lett, som også er veldig viktig, jeg vil gjerne ha en tettere skatt.

Fint dekken
2 Likes

Jeg syns dekkenet er superfint å se på, men trodde og skulle ønske at det var noe tykkere. Det er ganske tynt, og jeg er redd det skal revne lett. Liker muligheten for å både ha det uten kryssgjorder og med, og liker godt detaljene i sølv. Jeg fikk også mitt brodert med sølvskrift, og broderiet var veldig pent. Redd fargen på ulla skal farge av på hesten i regn eller på broderiet under første vask. Håper det ikke skjer.

utrolig!
1 Likes

Dette dekkenet overaska meg på en positiv måte. Jeg har slitt fælt med å finne et dekken med en fassong som passer hesten min. Men dette dekkenet og avalanche regndekkenet har blitt mine og hestens favoritter :)

1 Likes

Ullteppe så mye varmere enn en fleece! Et utmerket produkt å anbefale ++++

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.