Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze stevnedekken i fleece

Produkt-ID: 24707

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze stevnedekken i fleece
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze stevnedekken i fleece
kr 489,00
Horze bag
kr 399,00
Horze stevnedekken i fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne rimelige cooleren er nydelig å se på, og gjør jobben sin utenfor arenaen.


Et stevnedekken er noe man må ha når man skal på stevne, både utenfor arenaen og på reisen til og fra. Det klassiske designet på denne fleece cooleren ser nydelig ut, samtidig som det ikke tømmer bankkontoen. Den tydelige kanten og snorene langs kanten ser eksklusivt ut, men det er allikevel ikke dyrt. Dekkenet gjør sitt for å holde hesten din stilig, samtidig som det holder hesten i god temperatur. Bruk det alene, eller for å holde utstyret ditt rent og pent mens du venter på din tur inne på stevnearenaen.


Egenskaper:


  • Myk, varm fleece
  • Rene linjer for eleganse på stevneplassen
  • Klassisk snitt rundt nakken
  • Anti-nuppestoffet transporter bort fuktigheten
  • Elegant kant
  • Enkel halesnor
  • Enkel spenne foran
  • Perfekt til brodering som setter et personlig preg

Teknisk beskrivelse:


Polyesterfleece.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Bruksanvisning:


Mykt stevnedekken i fleece som dekker hest og utstyr mens du venter på din tur, ellers kan det brukes når du skritter ned eller når du reiser.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

8 Likes

Fleece-teppet har jeg selv mange gode opplevelser. Jeg tror bla. den er veldig svetteabsorberende og god å bruke om vinteren, for eksempel når den blir strippet av, da den holder varmen godt. Jeg synes personlig at du får et skikkelig bra fleeceteppe for pengene. Dekket har imidlertid ikke mange detaljer.

super
3 Likes

Skikkelig deilig. Har bare vært fornøyd med det så langt. Broderiet er fint, spesielt for prisen. Et fleece-teppe som folk flest vil kunne betale uten å tape en formue. Det er godt å ta svetten av hesten hvis du har syklet hardt, den suger godt og hestens hud kan lett trekke luft gjennom. Jeg bruker det hver dag. Og har ikke fått en eneste riper ennå :-)

3 Likes

Fint dekken i fine farger. Litt lite slitesterkt, men billig slik at det er verd prisen ;-)

ryddig
2 Likes

Superb fleece-teppe! Fin og god passform, det eneste kan nok være at det går veldig langt ned langs sidene! Men det fungerer bra da det vanligvis er lagt over salen :) Hesten min er imidlertid ikke så grov.

Ganske bra dekken
1 Likes

Med tanke på den ganske rimelige prisen er dette dekkenet veldig bra. Jeg er utrolig fornøyd. Siden dekkenet ikke har noen bogspenner kan det brukes på tur, men jeg brukte det også i stallen på sensommeren, og det funket veldig fint med en dekkengjord. Det er også veldig pent og veldig pent å se på, jeg har det i mørk blå og det er veldig pent

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.