Stassek Equitherm Wrap med borrelås

kr 349,00
Pris inkl. MVA
10 % EKSTRA på din bestillling
Kopier kode: CYBER10
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.12.2021.
Blå Stassek Equitherm Wrap med borrelås stassek
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Thermo wrap:Til avkjøling og oppvarming uten fukt, avslappende varme eller oppkvikkende avkjøling - våre gjenbrukbare Equitherm thermo wraps er ideelle for både avkjøling og oppvarming av hestens bein. Den avkjølende eller varmende effekten varer i flere timer. På grunn av den anatomiske formen sitter de overraskende godt på. To borrelåser gjør den enkel å feste. Du rengjør wrapsene enkelt med å skylle eller vaske de for hånd.Equitherm thermo wraps vil ikke mykgjøre eller skade huden, og du trenger ikke bekymre deg for håravfall.Og så klart kan rytteren selv bruke Equitherm på seg selv.


Teknisk beskrivelse:


24,5 x 24,5cm.Selges per stk.


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: For varmende effekt: Skal ikke kokes! Varm equitherm-matten i mikrobølgeovn (600W) i ett minutt og form den. Dersom det er nødvendig kan dette gjentas til matten har fått den ønskede temperaturen. For kjølende effekt: Legg matten i kjøleskapet noen timer. Den må ikke fryses, ettersom plasten kan bli hard og sprø dersom den blir for kald. Erfaringer har imidlertid vist at omslaget kan tåle å bli fryst dersom matten har blitt formet etter foten før den legges i fryseren. Dersom den fryser i flat fasong bør du ikke forsøke å forme den, men la den smelte sakte.


Produkt-ID: 18544

Les Omtaler:

Stassek Equitherm Wrap med borrelås