Kjøp Stassek Equitherm Wrap med borrelås | horze.no

Stassek Equitherm Wrap med borrelås

kr 349,00
Pris inkl. MVA
Blå Stassek Equitherm Wrap med borrelås stassek
Stassek Equitherm Wrap med borrelås
Stassek Equitherm Wrap med borrelås
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equitherm Wrap med borrelås
Beskrivelse

Beskrivelse

Thermo wrap:Til avkjøling og oppvarming uten fukt, avslappende varme eller oppkvikkende avkjøling - våre gjenbrukbare Equitherm thermo wraps er ideelle for både avkjøling og oppvarming av hestens bein. Den avkjølende eller varmende effekten varer i flere timer. På grunn av den anatomiske formen sitter de overraskende godt på. To borrelåser gjør den enkel å feste. Du rengjør wrapsene enkelt med å skylle eller vaske de for hånd.Equitherm thermo wraps vil ikke mykgjøre eller skade huden, og du trenger ikke bekymre deg for håravfall.Og så klart kan rytteren selv bruke Equitherm på seg selv.


Teknisk beskrivelse:


24,5 x 24,5cm.Selges per stk.


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: For varmende effekt: Skal ikke kokes! Varm equitherm-matten i mikrobølgeovn (600W) i ett minutt og form den. Dersom det er nødvendig kan dette gjentas til matten har fått den ønskede temperaturen. For kjølende effekt: Legg matten i kjøleskapet noen timer. Den må ikke fryses, ettersom plasten kan bli hard og sprø dersom den blir for kald. Erfaringer har imidlertid vist at omslaget kan tåle å bli fryst dersom matten har blitt formet etter foten før den legges i fryseren. Dersom den fryser i flat fasong bør du ikke forsøke å forme den, men la den smelte sakte.


Produkt-ID: 18544

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre