Equitherm Wrap med borrelås

379,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Farge: Blå
Blå Stassek Equitherm Wrap med borrelås
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Thermo wrap:Til avkjøling og oppvarming uten fukt, avslappende varme eller oppkvikkende avkjøling - våre gjenbrukbare Equitherm thermo wraps er ideelle for både avkjøling og oppvarming av hestens bein. Den avkjølende eller varmende effekten varer i flere timer. På grunn av den anatomiske formen sitter de overraskende godt på. To borrelåser gjør den enkel å feste. Du rengjør wrapsene enkelt med å skylle eller vaske de for hånd.Equitherm thermo wraps vil ikke mykgjøre eller skade huden, og du trenger ikke bekymre deg for håravfall.Og så klart kan rytteren selv bruke Equitherm på seg selv.


Teknisk beskrivelse:


24,5 x 24,5cm.Selges per stk.


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: For varmende effekt: Skal ikke kokes! Varm equitherm-matten i mikrobølgeovn (600W) i ett minutt og form den. Dersom det er nødvendig kan dette gjentas til matten har fått den ønskede temperaturen. For kjølende effekt: Legg matten i kjøleskapet noen timer. Den må ikke fryses, ettersom plasten kan bli hard og sprø dersom den blir for kald. Erfaringer har imidlertid vist at omslaget kan tåle å bli fryst dersom matten har blitt formet etter foten før den legges i fryseren. Dersom den fryser i flat fasong bør du ikke forsøke å forme den, men la den smelte sakte.


Produkt-ID: 18544

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: