« Tilbake / Stall & Paddock / Stallutstyr / Tilbehør Stallutstyr

Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml

199,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.25 l (796,00 kr / l)
( 1 )
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Clear
Clear Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

StallsprayLukten av frisk luft fra skogen, kombinert med parfymer fra dyrebare, eteriske oljer - for en gunstig effekt for hesten din og deg på en mørk og kald vinterdag!Bronchifresh er en spray til stallen og omgivelsene rundt. Takket være de naturlige ingrediensene av høy kvalitet og volatile oljer produserer den et frisk og gunstig klima i stallen for hesten. Bronchifresh lar en bit av naturen komme inn i stallen.De volatile oljene blir gradvis sluppet ut via fordamping. Den forbedrete luftkvaliteten i stallen gir hesten bedre velvære.Bronchifresh er et giftfritt pleieprodukt.

Teknisk beskrivelse:

INCI: AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, ALCOHOL, LAURETH-9 PERFUME, EUKALYPTUS GLOBULUS OIL, CINEOL, MENTHOL, MENTHA ARVENSIS OIL, CAMPHOR.

Produkt-ID: 25741

Les Omtaler:

Farge: