Kjøp Stassek Equintos Smellex luktfjerner, 750 ml med spray | horze.no

Equintos Smellex luktfjerner, 750 ml med spray

kr 139,00
Pris inkl. MVA
Spar 13% på hele din bestilling
Kopier kode: FLASHSALE
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 12.05.2021.
Stassek Equintos Smellex luktfjerner, 750 ml med spray
Stassek Equintos Smellex luktfjerner, 750 ml med spray
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equintos Smellex luktfjerner, 750 ml med spray
Beskrivelse

Beskrivelse

LuktabsorberendeEquintos SmellEX er selv luktnøytral og fjerner all lukt umiddelbart, som f. eksAmmoniakk i flisenHvilken som helst lukt i krybbaMugg og muggluktLukten av avføring og oppkastFor stuer, loft og kjellereSkap og gulvtepperKjøretøyinteriørBur til rotter, mus, hamster etc.Hundegård, hundeseng, kattedoLukten blir ikke dekket over, men innkapslet og absorbert av såkalte luktspisende molekyler. Lukten blir borte for alltid uten rester. Effekten er umiddelbar".


Produkt-ID: 318275

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre