Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Christ Turnier nesebeskytter

Produkt-ID: 10512

kr 239,00
(Pris inkl. MVA)
Christ Turnier nesebeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Turnier nesebeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne beskytteren med ekte saueskinn på innsiden festes til nesereimen ved hjelp av borrelås. Utsiden er forsterket med et spesielt shabrack-stoff. Ullhøyden er på ca. 20mm. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Tåler også tromling. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Turnier nesebeskytter.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Myk og god!
0 Likes

Solid og slitesterk er mitt førsteinntrykk av denne. Den er tykkere og bredere enn jeg trodde den skulle være, men det er OK. Bruker den under nesedelen av sidepullen, og den sitter godt. Viktig at det er god plass til å slakke på nesereimen, da denne tar en god del plass. Samtidig viktig at det fortsatt skal være slakk nok på reimen til å få to fingre mellom neseryggen og padden.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.