Cavalor Hepato Liq, 250 ml

475,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.25 l (1.900,00 kr / l)
( 3 )
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Et tilskudd, som hjelper hesten å rense kroppen for avfallsstoffer. Støtter leverfunksjonen og hestens metabolisme. Brukes som vedlikehold/tilskudd eller som en kur. 1 flaske = en rensekur.Daglig dose: 5 ml morgen + 5 ml kveld.1 flaske inneholder 250 ml = 25 dager.

Bruksområde

Avfallsstoffer fra metabolismen er avgiftet eller filtrert av leveren og nyrene og deretter fjernet fra hestens kropp. Hvis denne prosessen ikke fungerer, vil avfallsstoffer hope seg opp og lever-og nyrefunksjon blir endret på bestemte måter. Leverceller, for eksempel, kan ikke lenger ha en sjanse til å regenerere seg. Nyre og leversvikt kan resultere i ulike plager/symptomer og er vanskelig å diagnostisere, selv for spesialister, uten å bruke ulike diagnostiske verktøy. Cavalor hepato Liq er et tilskudd til hester som inneholder naturlige stoffer som - som et supplement til den daglige fôrrasjonen - spiller en viktig rolle i å beskytte og regenerering av lever og nyrer, men også lette arbeidsbelastningen på disse organene. For eksempel, er frigjøring av gallesalter stimulert. Den spesifikke sammensetningen av Cavalor hepato Liq sikrer at disse stoffene er lett absorberes. I mange tilfeller er resultatet merkbart etter bare en uke. Aktive konkurransehester med en tung konkurranse tidsplan er ofte gitt Cavalor hepato Liq under hvileperioder mellom eller etter en rekke hendelser som involverer intens trening.

Produktsammensetning og sikkerhet

Cavalor Hepato Liq inneholder urter, antioksidanter og aminosyrer (Se forpakning for næringsverdi).

Dosering

Hell 5 ml om morgenen og 5 ml om kvelden over fôret i en uke (dosen står på flasken). Dersom det er nødvendig, kan dette gjentas i intervaller på 25 dager. (Maks dose per dyr per dag: 20 ml.)

Emballasje

Flaske inneholder 250 ml

FAQ

Hvorfor skal jeg bruke Cavalor Hepato Liq?

Leveren spiller en viktig rolle i den generelle metabolismen hos hesten (som forbedrer ytelsen). Det er et organ hvor tallrike kjemiske transformasjoner, som er ansvarlige for en rekke viktige funksjoner finner sted. Urte komponentene i Cavalor Hepato Liq er kjent for å ha hepatoprotektiv reaksjoner. Andre komponenter kan også bidra til å støtte kroppen i utskilling av avfallsstoffer fra blodet gjennom urinen. Vår erfaring, er at Cavalor Hepato Liq er best å gi etter konkurranse sesongen.

Hva er allminnelige leverproblemer og deres sympomer?

Spesifikke symptomer som peker til leverproblemer oppstår bare når en høy andel av leveren er allerede skadet. I tidligere faser av leverskade det kan være uspesifikke symptomer som: lav appetitt, vekttap, dårlig pels tilstand, diaré, magesmerter, rastløshet eller tretthet. Gulsott og fotosensitivitet av ikke-pigmentert hud kan også være relatert til leversykdom. Hesteeiere bør kontakte en veterinær når en lever problem er mistenkt.

Kan jeg gi hesten min Cavalor Hepato Liq hvis den får andre tilskudd?

Ja.

Produkt-ID: 25569

Les Omtaler:

Farge: